TÜRK FİLM GÜNLERİ'NE PARTİLİ KAPANIŞ

Etkinlik 29.04.2016 - 01:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2633+ kez okundu.
 

TÜRK FİLM GÜNLERİ'NE PARTİLİ KAPANIŞ

Sinema Türk Filmzentrum e.V tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Türk Film Günleri 29 Nisan Cuma akşamı kapanış partisi ile son bulacak.
21 - 29 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 9 günde 14 film, 20 gösterişin yapıldığı Türk Film Günleri çok başarılı bir organizasyonla sinemaseverlerden büyük beğeni topladı.    29 Nisan Cuma günü "Sivas ve Rüzgarın Hatıraları" filmi ile bu yıl için veda edecek olan Türk Film Günleri, saat 22.00 den sonra UniLounge Geschwister Scholl Platz adresinde kapanış partisi düzenleyecek.   Bu yıl 27'ncisine ev sahipliği yapan Türk Film Günlerine katılan  misafirlerle yapılan söyleyişler heyecanlı geçti. Katılan isimler şu şekilde yer aldı;  - Frank Henschke Produzent Mustang- Beren Tuna, Esen Işık, Barış Atay Köpek - Matthias Ditscherlein Regisseur Hadi Tschüss - Deniz Yesil Regisseur Yollara düstük - Özcan ALPER Regisseur Rüzgarın Hatıraları - Baris Atay diesmal als Regisseur des Films Eksik Film - Faruk Hacıhafızoğlu Regisseur Snow Pirates / Kar Korsanları -
Sinema Türk Filmzentrum e.V tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Türk Film Günleri 29 Nisan Cuma akşamı kapanış partisi ile son bulacak.
21 - 29 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 9 günde 14 film, 20 gösterişin yapıldığı Türk Film Günleri çok başarılı bir organizasyonla sinemaseverlerden büyük beğeni topladı. 
 
29 Nisan Cuma günü "Sivas ve Rüzgarın Hatıraları" filmi ile bu yıl için veda edecek olan Türk Film Günleri, saat 22.00 den sonra UniLounge Geschwister Scholl Platz adresinde kapanış partisi düzenleyecek.
 
Bu yıl 27'ncisine ev sahipliği yapan Türk Film Günlerine katılan  misafirlerle yapılan söyleyişler heyecanlı geçti.

Katılan isimler şu şekilde yer aldı; 

- Frank Henschke Produzent Mustang
- Beren Tuna, Esen Işık, Barış Atay Köpek
- Matthias Ditscherlein Regisseur Hadi Tschüss
- Deniz Yesil Regisseur Yollara düstük
- Özcan ALPER Regisseur Rüzgarın Hatıraları
- Baris Atay diesmal als Regisseur des Films Eksik Film
- Faruk Hacıhafızoğlu Regisseur Snow Pirates / Kar Korsanları -

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.