ADA’NIN UMUT ELÇİLERİ MÜNİH’TE KOLLARI SIVADI

Duyurular 18.09.2020 - 14:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1757+ kez okundu.
 

ADA’NIN UMUT ELÇİLERİ MÜNİH’TE KOLLARI SIVADI

İstanbul'da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin Tip-1 SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalığına yakalanan 12 aylık çocukları Ada için başlattıkları destek kampanyasına Münih’teki göçmen kadınlar da sessiz kalmadı. “Ada’nın umut elçileri” adı altında bir araya gelen göçmen kadınlar 19 Eylül Cumartesi günü Riem’de düzenleyecekleri Flohmarkt (bitpazarı) ile Ada için yardım toplayacak.
İstanbul'da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin  Tip-1 SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalığına yakalanan 12 aylık çocukları Ada için başlattıkları destek kampanyasına Münih’teki göçmen kadınlar da sessiz kalmadı. “Ada’nın umut elçileri” adı altında bir araya gelen göçmen kadınlar 19 Eylül Cumartesi günü Riem’de düzenleyecekleri Flohmarkt (bitpazarı) ile Ada için yardım toplayacak.   Riem De-Gasperl-Bogen Tor 10 81829 München adresinde  düzenlenecek olan Flohmark’ta sabah 06.00’dan itibaren  Ada için kurulan standın başında bulunacak olan gönüllü göçmen kadın günün sonunda toplanan tüm gelirin Ada için gönderileceğini belirttiler.   Ada’nın hastalığı neydi ?   Çelik çiftinin tek çocukları Ada'nın, doğumundan bir ay sonra yapılan tetkiklerinde Tip-1 SMA hastası olduğu ortaya çıktı.Hastalık  zamanla, kaslarda güçsüzlüğe, yutma ve solunum problemlerine yol açmaya başladı. Malesef Ada’nın şu anda büyük baş kontrolü, kol ve bacak hareketleri yok ve desteksiz oturamıyor. Ada’nın Amerika’da uygulanan ve maliyeti 2.4 Milyon USD olan Zolgensma ilacını alması gerekiyor.     Munihinsesi.com / özel     Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.    ✔  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi  ✔  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi  ✔  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi ✔  WhatsApp Grup: +90 5368638699  ✔  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 
İstanbul'da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin Tip-1 SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalığına yakalanan 12 aylık çocukları Ada için başlattıkları destek kampanyasına Münih’teki göçmen kadınlar da sessiz kalmadı. “Ada’nın umut elçileri” adı altında bir araya gelen göçmen kadınlar 19 Eylül Cumartesi günü Riem’de düzenleyecekleri Flohmarkt (bitpazarı) ile Ada için yardım toplayacak.

İstanbul'da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin  Tip-1 SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalığına yakalanan 12 aylık çocukları Ada için başlattıkları destek kampanyasına Münih’teki göçmen kadınlar da sessiz kalmadı. “Ada’nın umut elçileri” adı altında bir araya gelen göçmen kadınlar 19 Eylül Cumartesi günü Riem’de düzenleyecekleri Flohmarkt (bitpazarı) ile Ada için yardım toplayacak.

 

Riem De-Gasperl-Bogen Tor 10 81829 München adresinde  düzenlenecek olan Flohmark’ta sabah 06.00’dan itibaren  Ada için kurulan standın başında bulunacak olan gönüllü göçmen kadın günün sonunda toplanan tüm gelirin Ada için gönderileceğini belirttiler.

 

Ada’nın hastalığı neydi ?

 

Çelik çiftinin tek çocukları Ada'nın, doğumundan bir ay sonra yapılan tetkiklerinde Tip-1 SMA hastası olduğu ortaya çıktı.Hastalık  zamanla, kaslarda güçsüzlüğe, yutma ve solunum problemlerine yol açmaya başladı. Malesef Ada’nın şu anda büyük baş kontrolü, kol ve bacak hareketleri yok ve desteksiz oturamıyor. Ada’nın Amerika’da uygulanan ve maliyeti 2.4 Milyon USD olan Zolgensma ilacını alması gerekiyor.

 

 

Munihinsesi.com / özel

 

 

Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz. 

 

  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi 

  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi 

  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi

  WhatsApp Grup: +90 5368638699 

  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.