ADD MÜNİH: HDP KAPATILSIN

Siyaset 22.02.2021 - 07:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2328+ kez okundu.
 

ADD MÜNİH: HDP KAPATILSIN

Münih Atatürkçü Düşünce Derneği, yaptığı açıklama ile PKK terör örgütünü destekleyen HDP (Halkların Demokratik Partisi)’nin kapatılmasını istedi.
Münih Atatürkçü Düşünce Derneği, yaptığı açıklama ile PKK terör örgütünü destekleyen HDP  (Halkların Demokratik Partisi)’nin kapatılmasını istedi.   ADD Münih Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Aslandoğan tarafından yapılan açıklama şu şekilde oluştu; “ Biz ADD Münih ( Atatürkçü Düşünce Derneği ) olarak PKK canilerinin 13 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını katletmesini şiddetle kınıyoruz. Katliamı sözde kınama yapan batılı devletleri samimiyete çağırıyoruz.  PKK ve YPG gibi terör örgütüne binlerce tır silah ve maddi destek veren ABD gibi ülkeleri de şiddetle kınıyoruz. Kim kınama açıklamasında, terör organizasyonun ismini açıklamıyorsa ve kurnazlıkla HDP gibi bir partinin yasallığını tartışmıyorsa, PKK terör örgütünü açıkça söyleyemeyen TBMM'deki siyasi kolu HDP'ye destek çıkan dolayısıyla terör örgütüne destek vermektedir. PKK'ya arka çıkan HDP'nin kapatılması elzemdir.  Hiç bir demokratik ülkede terörü destekleyen, terör örgütünün arkasında olan bir parti yasal alanda siyasi mücadele yapamaz. Bu anlamda her türlü terör organizasyonu ve destekçileri yasaklanmak ve ezilmek zorundadır. Bu anlamda tekrar söylüyoruz; Türk milletinin başı sağ olsun. Şehit düşen askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun. Yaralılara acil şifalar diliyoruz”   munihinsesi.com
Münih Atatürkçü Düşünce Derneği, yaptığı açıklama ile PKK terör örgütünü destekleyen HDP (Halkların Demokratik Partisi)’nin kapatılmasını istedi.

Münih Atatürkçü Düşünce Derneği, yaptığı açıklama ile PKK terör örgütünü destekleyen HDP  (Halkların Demokratik Partisi)’nin kapatılmasını istedi.

 

ADD Münih Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Aslandoğan tarafından yapılan açıklama şu şekilde oluştu; “ Biz ADD Münih ( Atatürkçü Düşünce Derneği ) olarak PKK canilerinin 13 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını katletmesini şiddetle kınıyoruz. Katliamı sözde kınama yapan batılı devletleri samimiyete çağırıyoruz.  PKK ve YPG gibi terör örgütüne binlerce tır silah ve maddi destek veren ABD gibi ülkeleri de şiddetle kınıyoruz. Kim kınama açıklamasında, terör organizasyonun ismini açıklamıyorsa ve kurnazlıkla HDP gibi bir partinin yasallığını tartışmıyorsa, PKK terör örgütünü açıkça söyleyemeyen TBMM'deki siyasi kolu HDP'ye destek çıkan dolayısıyla terör örgütüne destek vermektedir. PKK'ya arka çıkan HDP'nin kapatılması elzemdir.  Hiç bir demokratik ülkede terörü destekleyen, terör örgütünün arkasında olan bir parti yasal alanda siyasi mücadele yapamaz. Bu anlamda her türlü terör organizasyonu ve destekçileri yasaklanmak ve ezilmek zorundadır. Bu anlamda tekrar söylüyoruz; Türk milletinin başı sağ olsun. Şehit düşen askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun. Yaralılara acil şifalar diliyoruz”

 

munihinsesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.