ALMANYA'DA SEL FELAKETİ

Yaşam 16.07.2021 - 12:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1919+ kez okundu.
 

ALMANYA'DA SEL FELAKETİ

Almanya'da 58 kişinin yaşamını yitirdiği, 6 binanın çöktüğü, onlarca kişinin kayıp olduğu sel felaketinde kötü görüntüler ortaya çıktı...
Almanya'da 81 kişinin yaşamını yitirdiği, 6 binanın çöktüğü, onlarca kişinin kayıp olduğu sel felaketinde kötü görüntüler ortaya çıktı.   Türkiye’de görmeye alışkın olduğumuz sel görüntüleri bu kez Almanya’da yaşandı. Almanya'nın özellikle Saksonya, Bavyera ve Kuzey Ren Vestfalya eyaletlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış nedeni ile bir çok bölgede sel felaketi yaşandı.   Trafiğin kilitlendiği, sürücülerin araçlarında mahsur kaldığı, tren seferlerinin durduğu sel bölgesinde şiddetli yağmur nedeni ile evlerin çatıları çöktü, bodrumlarını su bastı, ağaçlar yerlerinden söküldü, yollar çamur içinde kaldı ve bazı köyler tahliye edildi.   Bu tür felaketlere alışık olmayan Almanya’da halk büyük bir korku ve panik yaşarken  Federal Hükümetin  sel felaketinden  etkilenenler için bir yardım programı planladığı açıklandı.   İtfaiye ve Kızılhaçın seferber olduğu bölgede 16 kişi helikopterle kurtarıldı.Arama-kurtarma ekipleri tarafından 50'den fazla kişinin kayıp olduğu bölgede çalışmalar devam ediyor.   İşte o video  
Almanya'da 58 kişinin yaşamını yitirdiği, 6 binanın çöktüğü, onlarca kişinin kayıp olduğu sel felaketinde kötü görüntüler ortaya çıktı...

Almanya'da 81 kişinin yaşamını yitirdiği, 6 binanın çöktüğü, onlarca kişinin kayıp olduğu sel felaketinde kötü görüntüler ortaya çıktı.

 

Türkiye’de görmeye alışkın olduğumuz sel görüntüleri bu kez Almanya’da yaşandı. Almanya'nın özellikle Saksonya, Bavyera ve Kuzey Ren Vestfalya eyaletlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış nedeni ile bir çok bölgede sel felaketi yaşandı.

 

Trafiğin kilitlendiği, sürücülerin araçlarında mahsur kaldığı, tren seferlerinin durduğu sel bölgesinde şiddetli yağmur nedeni ile evlerin çatıları çöktü, bodrumlarını su bastı, ağaçlar yerlerinden söküldü, yollar çamur içinde kaldı ve bazı köyler tahliye edildi.

 

Bu tür felaketlere alışık olmayan Almanya’da halk büyük bir korku ve panik yaşarken  Federal Hükümetin  sel felaketinden  etkilenenler için bir yardım programı planladığı açıklandı.

 

İtfaiye ve Kızılhaçın seferber olduğu bölgede 16 kişi helikopterle kurtarıldı.Arama-kurtarma ekipleri tarafından 50'den fazla kişinin kayıp olduğu bölgede çalışmalar devam ediyor.

 

İşte o video

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.