ANIL ÇIRA, MÜNİHLİLERİ SESİYLE BÜYÜLEDİ

Kültür - Sanat 07.03.2016 - 00:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1667+ kez okundu.
 

ANIL ÇIRA, MÜNİHLİLERİ SESİYLE BÜYÜLEDİ

Münihli müziksever Türklerin gururu Anıl Çıra, ikinci solo konserinde sesi ve yorumuyla yine izleyenleri büyüledi.
Münihli müziksever Türklerin gururu Anıl Çıra, ikinci solo konserinde sesi ve yorumuyla yine izleyenleri büyüledi.  Konser Tülin Konur Aksu’nun sunumuyla başladı. Anton Fingerle Kültür Merkezi’nin tıklım tıkım dolduran müzikseverler, genç sanatçıyı mükemmel sesinin yanı sıra, sempatik davranışlarıyla bir kez daha hayran oldular.  Konserine “Elveda Gençliğim” adlı eserle başlayan sanatçıyı Münih Başkonsolosu Mesut Koç, konsolos Uğur Küçüker ve Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal da izledi. Konserin ilk bölümü “Oyun bitti” parçasıyla sonra erdi.  İKİNCİ BÖLÜM SEZEN AKSU VE TÜRKÜ AĞIRLIKLI  Ünlü müzik adamı Önder İntepe’nin yönettiği profesyonel müzisyenlerden oluşan dev bir orkestra ve vokal grubu eşliğinde sahne alan Anıl Çıra, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Sanatçı, programının ikinci bölümünde Sezen Aksu’nun “Kaybolan yıllar” ve bazı eserlerini mükemmel bir performasyonla yorumladı. Türk Sanat Müziği sanatçısı, solo konserinin son bölümünde unutulmayan türküleri kendine özgü yorumuyla seslendirerek, bu alanda da mükemmel olduğunu kanıtladı. Genç sanatçı mükemmel sesinin yanı sıra, sempatik davranışlarıyla bir kez daha  izleyenlerin gönlünü kazandı. Ahmet İNCEL / MÜNİH 
Münihli müziksever Türklerin gururu Anıl Çıra, ikinci solo konserinde sesi ve yorumuyla yine izleyenleri büyüledi.

Münihli müziksever Türklerin gururu Anıl Çıra, ikinci solo konserinde sesi ve yorumuyla yine izleyenleri büyüledi.  Konser Tülin Konur Aksu’nun sunumuyla başladı. Anton Fingerle Kültür Merkezi’nin tıklım tıkım dolduran müzikseverler, genç sanatçıyı mükemmel sesinin yanı sıra, sempatik davranışlarıyla bir kez daha hayran oldular.  Konserine “Elveda Gençliğim” adlı eserle başlayan sanatçıyı Münih Başkonsolosu Mesut Koç, konsolos Uğur Küçüker ve Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal da izledi. Konserin ilk bölümü “Oyun bitti” parçasıyla sonra erdi. 

İKİNCİ BÖLÜM SEZEN AKSU VE TÜRKÜ AĞIRLIKLI 

Ünlü müzik adamı Önder İntepe’nin yönettiği profesyonel müzisyenlerden oluşan dev bir orkestra ve vokal grubu eşliğinde sahne alan Anıl Çıra, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Sanatçı, programının ikinci bölümünde Sezen Aksu’nun “Kaybolan yıllar” ve bazı eserlerini mükemmel bir performasyonla yorumladı. Türk Sanat Müziği sanatçısı, solo konserinin son bölümünde unutulmayan türküleri kendine özgü yorumuyla seslendirerek, bu alanda da mükemmel olduğunu kanıtladı. Genç sanatçı mükemmel sesinin yanı sıra, sempatik davranışlarıyla bir kez daha  izleyenlerin gönlünü kazandı.

Ahmet İNCEL / MÜNİH 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.