ANKETİMİZDE %54 BAŞKANLIK SİSTEMİNE HAYIR DEDİ

Anket 04.07.2016 - 11:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2399+ kez okundu.
 

ANKETİMİZDE %54 BAŞKANLIK SİSTEMİNE HAYIR DEDİ

Münihin Sesi olarak geçtiğimiz aylarda sitemizin anket bölümünden BAŞKANLIK SİSTEMİ REFERANDUMA SUNULURSA OYUNUZ NE OLUR VE NEDEN ? sorusunu sormuştuk. İşte sonuçlar.
Anketimize sitemizden 177 kişi katılırken %54 oranında 97 kişi Başkanlık sistemine "hayır" derken, %44 oranında 78 kişi başkanlık sistemine “evet” oyu kullandı. Ankete katılan 2 kişi kararsız kaldığını yanıtladı. Ayrıca sitemizin resmi facebook grubunda yapılan aynı ankette 21 kişi başkanlık sistemine “hayır” derken, 1 kişi “evet” oyu kullandı. Başkanlık sistemi ile ilgili gelen yorumlar şöyle oluştu; Ethem Oral: Daha hazır degil birileri rant yapmaya calısıyor. Gel önce karşı çık sonra dayart. Başkanlıkta başkanlık Veilen şehitler bile. Bu işin planının parcası gibi Ahmet Pınar: Türk Milleti o olgunluga ulasmamistir. Onun icin tek Adam ile yönetilmeye müsait degildir. O olgunluga ulasilmis olsaydi bu günkü hükümet bu Kadar oy alamazdi.
Münihin Sesi olarak geçtiğimiz aylarda sitemizin anket bölümünden BAŞKANLIK SİSTEMİ REFERANDUMA SUNULURSA OYUNUZ NE OLUR VE NEDEN ? sorusunu sormuştuk. İşte sonuçlar.

Anketimize sitemizden 177 kişi katılırken %54 oranında 97 kişi Başkanlık sistemine "hayır" derken, %44 oranında 78 kişi başkanlık sistemine “evet” oyu kullandı. Ankete katılan 2 kişi kararsız kaldığını yanıtladı.

Ayrıca sitemizin resmi facebook grubunda yapılan aynı ankette 21 kişi başkanlık sistemine “hayır” derken, 1 kişi “evet” oyu kullandı.

Başkanlık sistemi ile ilgili gelen yorumlar şöyle oluştu;

Ethem Oral: Daha hazır degil birileri rant yapmaya calısıyor. Gel önce karşı çık sonra dayart. Başkanlıkta başkanlık Veilen şehitler bile. Bu işin planının parcası gibi

Ahmet Pınar: Türk Milleti o olgunluga ulasmamistir. Onun icin tek Adam ile yönetilmeye müsait degildir. O olgunluga ulasilmis olsaydi bu günkü hükümet bu Kadar oy alamazdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.