BABA ZULA MÜNİH'E GELİYOR

Etkinlik 26.10.2016 - 23:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1530+ kez okundu.
 

BABA ZULA MÜNİH'E GELİYOR

Türk psikedelik müziğinin kendine has ekiplerinden Baba Zula, 28 Ekim Cuma akşamı Münih'te konser verecek.
Türkiye Reloaded Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlik August-Exter-Straße 1, 81245 Münih adresinde saat 19.30'da başlayacak.Baba Zula, her zaman olduğu gibi görkemli ve bol danslı sahne performansıyla sevenlerini müziğin büyüsüyle coşturacak. Gösterinin bilet ücretleri 23,60 Euro'dan satılmaya başladı.
Türk psikedelik müziğinin kendine has ekiplerinden Baba Zula, 28 Ekim Cuma akşamı Münih'te konser verecek.

Türkiye Reloaded Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlik August-Exter-Straße 1, 81245 Münih adresinde saat 19.30'da başlayacak.

Baba Zula, her zaman olduğu gibi görkemli ve bol danslı sahne performansıyla sevenlerini müziğin büyüsüyle coşturacak. Gösterinin bilet ücretleri 23,60 Euro'dan satılmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.