MÜNİH'İN BAYRAM MESAJLARI

Duyurular 06.07.2016 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1531+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN BAYRAM MESAJLARI

Başta Münih'te Yaşayan Türkler olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarız. MÜNİHİN SESİ
Başta Münih'te Yaşayan Türkler olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarız. Siz de bu haberin altına yapacağınız yorumlarla bayram mesajlarınızı Münihlilerle paylaşabilirsiniz.. Özlem Temel : Hayırlara vesile olur inşallah hayırlı Bayram'lar Fehime Akilligil :  Alman -Türk- Dostluk - Derneği Oberschleissheim adına!.... Bütün Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz...Sağlıklı nice Bayramlara diyoruz.. TC Mesut Tuna :  Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir,hasrettir yarınlar niyettir dualarınız kabul bayramınız mübarek olsun HB HB :  değer verdiğiniz insanlarla nice salıklı ve sıhhatli bayramlar geçirmeniz dileğiyle.. bayramınız içinizdeki çocuğu sevindirecek şekilde kutlu ve huzurlu olsun..
Başta Münih'te Yaşayan Türkler olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarız. MÜNİHİN SESİ

Başta Münih'te Yaşayan Türkler olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarız.

Siz de bu haberin altına yapacağınız yorumlarla bayram mesajlarınızı Münihlilerle paylaşabilirsiniz..

Özlem Temel : Hayırlara vesile olur inşallah hayırlı Bayram'lar

Fehime Akilligil :  Alman -Türk- Dostluk - Derneği Oberschleissheim adına!.... Bütün Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz...Sağlıklı nice Bayramlara diyoruz..

TC Mesut Tuna :  Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir,hasrettir yarınlar niyettir dualarınız kabul bayramınız mübarek olsun

HB HB :  değer verdiğiniz insanlarla nice salıklı ve sıhhatli bayramlar geçirmeniz dileğiyle.. bayramınız içinizdeki çocuğu sevindirecek şekilde kutlu ve huzurlu olsun..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.