BMW GENÇLERİ VE AİLELERİNİ BİLGİLENDİRECEK

Etkinlik 15.07.2016 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2304+ kez okundu.
 

BMW GENÇLERİ VE AİLELERİNİ BİLGİLENDİRECEK

Almanya'nın en büyük otomobil firmalarından olan Münih BMW Group Fabrikası gençleri doğru meslek seçimi konusunda 16 Temmuz tarihinde bilgilendirecek.
Gençlerin profesyonel meslek hayatına doğru bir başlangıç yapabilmesi için gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısı 16 Temmuz Cumartesi günü 09.00 - 14:00 tarihleri arasında BMW Werk München Riesenfeldstraße, Tor 5 80809 München adresinde gerçekleştirilecek. BMW'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "BMW Group'ta meslek egitiminin sizin için iyi bir meslek baslangıcı olabilmesini Cumartesi günü kapılarını açan BMW'den ögrenebilrisiniz. Bundan dolayı sizi ve velilerinizi davet ediyoruz. Bu etkinlik sayesinde kulisin ardına bakabilir ve heyecan verici olmakla birlikte ileriye yönelik olan meslekleri yakından tanıyabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.
Almanya'nın en büyük otomobil firmalarından olan Münih BMW Group Fabrikası gençleri doğru meslek seçimi konusunda 16 Temmuz tarihinde bilgilendirecek.

Gençlerin profesyonel meslek hayatına doğru bir başlangıç yapabilmesi için gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısı 16 Temmuz Cumartesi günü 09.00 - 14:00 tarihleri arasında BMW Werk München Riesenfeldstraße, Tor 5 80809 München adresinde gerçekleştirilecek.

BMW'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "BMW Group'ta meslek egitiminin sizin için iyi bir meslek baslangıcı olabilmesini Cumartesi günü kapılarını açan BMW'den ögrenebilrisiniz. Bundan dolayı sizi ve velilerinizi davet ediyoruz. Bu etkinlik sayesinde kulisin ardına bakabilir ve heyecan verici olmakla birlikte ileriye yönelik olan meslekleri yakından tanıyabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.