BTMK’NÜN İLK ZİYARETİ BAŞKONSOLOS’A

Yaşam 28.11.2016 - 03:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1115+ kez okundu.
 

BTMK’NÜN İLK ZİYARETİ BAŞKONSOLOS’A

Geçtiğimiz günlerde Bavyera’da görev yapan Türk gazeteciler tarafından kurulan Bavyera Türk Medya Kulübü'nün (BTMK) üyelerinden oluşan bir heyet, Münih Başkonsolosu Mesut Koç'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, kurucu üyeler Ahmet İncel (Serbest Gazeteci), Esin Tekige (Arı Dergisi), Adnan Tokuç (Haber Bayern) hazır bulunurken, Rahmi Turan (Sultan’s Magazin) ve Yalçın Şensöz (Münih Yaşam) mazaretlerinden dolayı katılamadılar. BTMK bünyesine katılan medya mensuplarından Eyüp Tanrıverdi (Serbest Gazeteci), Zeki Genç (Radio Lora) da ziyarete katıldılar. MEMNUNİYETLE KARŞILANDI BTMK’nin kuruluşunu büyük bir memnuniyetle karşıladığını dile getiren Münih Başkonsolosu Mesut Koç :”her zaman burada yaşayan yurttaşlarımızın sivil toplum örgütleri bünyesinde örgütlenmelerini desteklemişimdir. Buraya ait mevcut sorunlar, ancak örgütlenme ile daha kolayca ifade edilip daha kolayca çözülebilirler” dedi. DAYANIŞMA İÇİN KURULDU Kurucu üye Esin Tekige Medya Kulübü adına Başkonsolos Mesut Koç'a bir çiçek sunarak desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Tekige konuşmasında “BTMK öncelikle Bavyera’daki Türk medya mensupları arasındaki iletişimi geliştirme ve gazetecilik ilkeleri çercevesinde ortak hareket etme amacını taşıyor” dedi. Kurucu üye Ahmet İncel, BTMK adına yaptığı konuşmada yeni örgütlenmenin kesinlikle herhangi birilerine karşı kurulmadığı ve kapılarının herkese açık olduğunuğunu vurgularken “son yaşadığımız sorunlarda yıllardır haberlerini yaptığımız Türk STK’lardan herhangi bir dayanışma görmeyince anladık ki bu durumlarda gazeteciler olarak ancak hep birlikte örgülenirsek daha güçlü olacağız. Bu nedenle medya alanında uzun yıllardır gerçekten de faaliyet gösteren arkadaşlarımızla bir araya gelecek gecikmiş bu oluşumu kurmaya karar verdik. Bu oluşumla da her zaman olduğu gibi devletimizin yanında olacağız ve ülkemiz lehine her türlü lobi faaliyetlerini sürdüreceğiz” dedi Ahmet İNCEL / MÜNİH
Geçtiğimiz günlerde Bavyera’da görev yapan Türk gazeteciler tarafından kurulan Bavyera Türk Medya Kulübü'nün (BTMK) üyelerinden oluşan bir heyet, Münih Başkonsolosu Mesut Koç'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, kurucu üyeler Ahmet İncel (Serbest Gazeteci), Esin Tekige (Arı Dergisi), Adnan Tokuç (Haber Bayern) hazır bulunurken, Rahmi Turan (Sultan’s Magazin) ve Yalçın Şensöz (Münih Yaşam) mazaretlerinden dolayı katılamadılar. BTMK bünyesine katılan medya mensuplarından Eyüp Tanrıverdi (Serbest Gazeteci), Zeki Genç (Radio Lora) da ziyarete katıldılar.

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

BTMK’nin kuruluşunu büyük bir memnuniyetle karşıladığını dile getiren Münih Başkonsolosu Mesut Koç :”her zaman burada yaşayan yurttaşlarımızın sivil toplum örgütleri bünyesinde örgütlenmelerini desteklemişimdir. Buraya ait mevcut sorunlar, ancak örgütlenme ile daha kolayca ifade edilip daha kolayca çözülebilirler” dedi.

DAYANIŞMA İÇİN KURULDU

Kurucu üye Esin Tekige Medya Kulübü adına Başkonsolos Mesut Koç'a bir çiçek sunarak desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Tekige konuşmasında “BTMK öncelikle Bavyera’daki Türk medya mensupları arasındaki iletişimi geliştirme ve gazetecilik ilkeleri çercevesinde ortak hareket etme amacını taşıyor” dedi. Kurucu üye Ahmet İncel, BTMK adına yaptığı konuşmada yeni örgütlenmenin kesinlikle herhangi birilerine karşı kurulmadığı ve kapılarının herkese açık olduğunuğunu vurgularken “son yaşadığımız sorunlarda yıllardır haberlerini yaptığımız Türk STK’lardan herhangi bir dayanışma görmeyince anladık ki bu durumlarda gazeteciler olarak ancak hep birlikte örgülenirsek daha güçlü olacağız. Bu nedenle medya alanında uzun yıllardır gerçekten de faaliyet gösteren arkadaşlarımızla bir araya gelecek gecikmiş bu oluşumu kurmaya karar verdik. Bu oluşumla da her zaman olduğu gibi devletimizin yanında olacağız ve ülkemiz lehine her türlü lobi faaliyetlerini sürdüreceğiz” dedi

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.