BU YUVAYA 22 FARKLI MİLLETTEN ÇOCUK GELECEK

Eğitim 05.02.2016 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1872+ kez okundu.
 

BU YUVAYA 22 FARKLI MİLLETTEN ÇOCUK GELECEK

Bavyerya'da açılan bu Yuva'ya 22 farklı milletten çocuklar gidecek.
 Augsburg kentinde 20 yıldan buyana başarılı eğitim hizmetleri veren Frohsinn Eğitim Merkezi, hafta sonunda üçüncü modern eğitim yuvasını (Kinderwelt Gersthofen) hizmete açtı. Yuvada 22 farklı milletten toplam 30 çocuk eğitim görecek. Eğitim Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada, Augsburg Eğitim Müdürülüğü ve Belediye yetkililerinden gelen istek doğrultusunda açılan 3. Subelerinindede kontejyaninin dolduğunu ifade ettiler.  Frohsinn Eğitim Merkezi Derneği, modern bir eğitim yuvasını daha hizmete açtı. Yaklaşık 30 kindergarten çocuğuna eğitim hizmeti verilmeye başlanan yuvanın açılış gününde kurumu inceleyen misafirler çok memnun oldular.  Projeye destek veren ve güvenen insanlara, teşekkür eden dernek Başkanı Muzaffer Şahinoğlu, ”Frohsin Eğitim Kurumlarına güvenerek 3. Subemizin açılmasına maddi-manevi destek veren Almanya Eğitim Bakanlığı yetkililerine ,belediye yetkililerine, üyelerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Kurumumuza gelen çocukların topluma faydalı bireyler olması için elimizden geleni yapacağız.Velilerimizin güveni bizim en büyük sermayemiz” dedi.  Frohsin Eğitim Kurumları olarak Augsburg şehrinde 20 yıldır eğitim alanında hizmet verdiklerini söyleyen Şahinoğlu, “Suan 3 kindergartenimiz, 3 eğitim merkezimizle hizmet vermekteyiz. Her yıl yüzlerce öğrencimiz kurumlarımızdan eğitim alma imkanı bumaktadir. Sadece Kingergarten olarak Augsburg il merkezinde 96, Mering şehrinde 50 ve şimdi yeni açtığımız Gershofen´de ise 30 çocuk eğitim görüyor“ şeklinde konuştu. Hüseyin Oluc / Augsburg
Bavyerya'da açılan bu Yuva'ya 22 farklı milletten çocuklar gidecek.

 Augsburg kentinde 20 yıldan buyana başarılı eğitim hizmetleri veren Frohsinn Eğitim Merkezi, hafta sonunda üçüncü modern eğitim yuvasını (Kinderwelt Gersthofen) hizmete açtı. Yuvada 22 farklı milletten toplam 30 çocuk eğitim görecek. Eğitim Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada, Augsburg Eğitim Müdürülüğü ve Belediye yetkililerinden gelen istek doğrultusunda açılan 3. Subelerinindede kontejyaninin dolduğunu ifade ettiler.

 Frohsinn Eğitim Merkezi Derneği, modern bir eğitim yuvasını daha hizmete açtı. Yaklaşık 30 kindergarten çocuğuna eğitim hizmeti verilmeye başlanan yuvanın açılış gününde kurumu inceleyen misafirler çok memnun oldular.

 Projeye destek veren ve güvenen insanlara, teşekkür eden dernek Başkanı Muzaffer Şahinoğlu, ”Frohsin Eğitim Kurumlarına güvenerek 3. Subemizin açılmasına maddi-manevi destek veren Almanya Eğitim Bakanlığı yetkililerine ,belediye yetkililerine, üyelerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Kurumumuza gelen çocukların topluma faydalı bireyler olması için elimizden geleni yapacağız.Velilerimizin güveni bizim en büyük sermayemiz” dedi.

 Frohsin Eğitim Kurumları olarak Augsburg şehrinde 20 yıldır eğitim alanında hizmet verdiklerini söyleyen Şahinoğlu, “Suan 3 kindergartenimiz, 3 eğitim merkezimizle hizmet vermekteyiz. Her yıl yüzlerce öğrencimiz kurumlarımızdan eğitim alma imkanı bumaktadir. Sadece Kingergarten olarak Augsburg il merkezinde 96, Mering şehrinde 50 ve şimdi yeni açtığımız Gershofen´de ise 30 çocuk eğitim görüyor“ şeklinde konuştu.

Hüseyin Oluc / Augsburg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.