CEM YASİNOĞLU’NA DEVLET NİŞANI VERİLDİ

Yaşam 18.09.2016 - 08:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1889+ kez okundu.
 

CEM YASİNOĞLU’NA DEVLET NİŞANI VERİLDİ

Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nin Deggendorf kentinde yaşayan Cem Yasinoğlu’na devlet nişanı verildi.
Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nde Deggendorf kentinde  yaşayan Cem Yasinoğlu’na devlet nişanı verildi. Yasinoğlu, yaptığı sosyal projeler dolayısıyla verilen nişanı Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Emilia Müller (CSU)’in elinden aldı. 2014 yılında kurduğu "Netzwerk für kulturelle Vielfalt" (Kültürel Çeşitlilik Ağı) bünyesinde yaptığı başarılı çalışmalar Cem Yasinoğlu’na devlet nişanını getirdi.  41 yaşındaki Yasinoğlu Münih’te Bavyera Sarayı’nda yapılan tören sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bayern Eyaleti’nin benim bu ödülün almama layık görmesi beni çok etti. Bu ödülü almamda tabii ki en çok ailemin emeği var. Özellikle Eşime ve tüm faaliyetlerde katkıları olanlarda teşekkür ediyorum”.  Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Emilia Müller (CSU), Yasinoğlu’na övgüler yağdırırken “çocukluğunuzdan beri halklar arası diyalog, karşılıklı saygı, sevgi ve barış içerisinde bir arada yaşamaya katkı değerlerine dayalı oldu. Kentteki uyum projelerine büyük katkılarda bulundunuz.  Bu çalışmalarınız bugün her şeyden çok önemlidir” dedi.   Yasinoğlu’nu ilk kutlayanlar eşi Nurcan Yasinoğlu ve annesi Hamide Yasinoğlu oldu. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nin Deggendorf kentinde yaşayan Cem Yasinoğlu’na devlet nişanı verildi.

Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nde Deggendorf kentinde  yaşayan Cem Yasinoğlu’na devlet nişanı verildi. Yasinoğlu, yaptığı sosyal projeler dolayısıyla verilen nişanı Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Emilia Müller (CSU)’in elinden aldı. 2014 yılında kurduğu "Netzwerk für kulturelle Vielfalt" (Kültürel Çeşitlilik Ağı) bünyesinde yaptığı başarılı çalışmalar Cem Yasinoğlu’na devlet nişanını getirdi. 

41 yaşındaki Yasinoğlu Münih’te Bavyera Sarayı’nda yapılan tören sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bayern Eyaleti’nin benim bu ödülün almama layık görmesi beni çok etti. Bu ödülü almamda tabii ki en çok ailemin emeği var. Özellikle Eşime ve tüm faaliyetlerde katkıları olanlarda teşekkür ediyorum”. 

Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Emilia Müller (CSU), Yasinoğlu’na övgüler yağdırırken “çocukluğunuzdan beri halklar arası diyalog, karşılıklı saygı, sevgi ve barış içerisinde bir arada yaşamaya katkı değerlerine dayalı oldu. Kentteki uyum projelerine büyük katkılarda bulundunuz.  Bu çalışmalarınız bugün her şeyden çok önemlidir” dedi.  

Yasinoğlu’nu ilk kutlayanlar eşi Nurcan Yasinoğlu ve annesi Hamide Yasinoğlu oldu.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.