CENGİZ ÖTKÜN PARMAK ISIRTIYOR

Spor 09.08.2015 - 22:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3046+ kez okundu.
 

CENGİZ ÖTKÜN PARMAK ISIRTIYOR

Münih Türkgücü Ataspor'un genç futbolcusu Cengiz Ötkün, attığı goller ve oynadığı futbol ile parmak ısırtıyor.
Münih Türkgücü Ataspor'un başarılı orta saha oyuncusu Cengiz Ötkün, attığı enfes gollerle beşinci haftasına gelinen Landesliga'nın en çok konuşulan isimlerinden oldu.  Münihin Sesi olarak görüştüğümüz Cengiz; "Lige iyi başladım. Şuana kadar üç golüm bulunuyor. Kendimi çok iyi hissediyorum ve kendime çok güveniyorum. Bu güvende başarıma olumlu yansıyor. Tabii bu başarı sadece bana ait değil. Bu bir takım oyunu. Kendime güvendiğim kadar takım arkadaslarıma da çok güveniyorum. Hocam da sağolsun bana güveniyor. Ben de o güveni arkamda hissederek sahaya çıkıyorum" dedi.Her maça çıkarken kendi kendime; "Bugün senin günün kimseyi mahcup etme. Maçına çık ve oyna" diyorum diyen Cengiz önümüzdeki maçlarda da başarılı performansının devam edeceğini söyledi.   Münih Türkgücü Ataspor Teknik Direktörü Alper Kayabunar, Münihin Sesi'ne öğrencisi Cengiz Ötkün ile ilgili açıklamalarda bulundu; Cengiz'in performansından son derece memnun olduğunu belirten Kayabunar; "Performansından şuan memnunum ama ben ondan daha çok şeyler bekliyorum .Kendisi çok yetenekli bir futbolcu ama son seneler altligde oynadığı belli oluyor. Her maçta daha iyi oluyor, oynadıkça daha iyi oluyor ve çabuk öğreniyor" dedi.   Cengiz ile her zaman konuştuklarını belirten Kayabunar; "Her zaman bana Hocam daha iyi ne yapabilirim? diye soruyor. Bu benim için çok önemli. Söylediklerimi herzaman yapmaya çalışıyor. Benim için en önemli olan şey ise Cengiz'in karakteri. Karakteri çok düzgün bir oyuncu ve takımın başarısı için her şeyini veriyor. Kendini değil takımı ön plana koyuyor. İnşallah aynen bu şekile çalışmaya devam eder. Kendisi ve bizim için güzel bir sezon geçer" dedi. munihinsesi.com / özel Cengiz Ötkün'ün FC Töging maçında attığı birbirinden enfes golü aşaıdaki videonun 2.05 ve 5.10 saniyelerinden izleyebilirsiniz. 
Münih Türkgücü Ataspor'un genç futbolcusu Cengiz Ötkün, attığı goller ve oynadığı futbol ile parmak ısırtıyor.

Münih Türkgücü Ataspor'un başarılı orta saha oyuncusu Cengiz Ötkün, attığı enfes gollerle beşinci haftasına gelinen Landesliga'nın en çok konuşulan isimlerinden oldu. 

Münihin Sesi olarak görüştüğümüz Cengiz; "Lige iyi başladım. Şuana kadar üç golüm bulunuyor. Kendimi çok iyi hissediyorum ve kendime çok güveniyorum. Bu güvende başarıma olumlu yansıyor. Tabii bu başarı sadece bana ait değil. Bu bir takım oyunu. Kendime güvendiğim kadar takım arkadaslarıma da çok güveniyorum. Hocam da sağolsun bana güveniyor. Ben de o güveni arkamda hissederek sahaya çıkıyorum" dedi.

Her maça çıkarken kendi kendime; "Bugün senin günün kimseyi mahcup etme. Maçına çık ve oyna" diyorum diyen Cengiz önümüzdeki maçlarda da başarılı performansının devam edeceğini söyledi.

 

Münih Türkgücü Ataspor Teknik Direktörü Alper Kayabunar, Münihin Sesi'ne öğrencisi Cengiz Ötkün ile ilgili açıklamalarda bulundu; Cengiz'in performansından son derece memnun olduğunu belirten Kayabunar; "Performansından şuan memnunum ama ben ondan daha çok şeyler bekliyorum .Kendisi çok yetenekli bir futbolcu ama son seneler altligde oynadığı belli oluyor. Her maçta daha iyi oluyor, oynadıkça daha iyi oluyor ve çabuk öğreniyor" dedi.

 

Cengiz ile her zaman konuştuklarını belirten Kayabunar; "Her zaman bana Hocam daha iyi ne yapabilirim? diye soruyor. Bu benim için çok önemli. Söylediklerimi herzaman yapmaya çalışıyor. Benim için en önemli olan şey ise Cengiz'in karakteri. Karakteri çok düzgün bir oyuncu ve takımın başarısı için her şeyini veriyor. Kendini değil takımı ön plana koyuyor. İnşallah aynen bu şekile çalışmaya devam eder. Kendisi ve bizim için güzel bir sezon geçer" dedi.

munihinsesi.com / özel

Cengiz Ötkün'ün FC Töging maçında attığı birbirinden enfes golü aşaıdaki videonun 2.05 ve 5.10 saniyelerinden izleyebilirsiniz. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.