CHP MÜNİH BİRLİĞİNDEN 4 GÜÇLÜ İSİM İSTİFA ETTİ

Siyaset 10.11.2015 - 01:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2172+ kez okundu.
 

CHP MÜNİH BİRLİĞİNDEN 4 GÜÇLÜ İSİM İSTİFA ETTİ

CHP Münih Birliğinde istifa depremi yaşanıyor. Yönetim kurulundan dört güçlü isim daha istifa etti.
CHP Münih Birliğinde sular durulmak bilmiyor. İlk olarak Danışma Kurulu Başkanı Zekeriye Uçar görevinden istifa etmiş, yaptığı açıklamada; "Hakkını veremeyenler, eğer CHP`yi ve Türk Halkını birazcık düşünüyorsa özeleştiri yapar ve gider" eleştirisinde bulunmuştu. Seçimlerin ardından yönetim kurulundan dört güçlü isim daha istifa etti. Genel Başkan Yardımcısı Gülbey Kılıç, Yönetim Kurulu üyelerinden Tülay Tayhan, Sevilay Ilter Hundsberger ve Cemal Kılıç'ın da istifa etmesi ile daha önceden istifa eden üç isimle birlikte ayrılanların sayısı yediye yükseldi. İstifa eden yönetim kurulu üyeleri CHP'nin kişilere değil, ideolojilere bağlı bir parti olması gerektiğini savundu. CHP'ye zarar vermemek için istifa kararlarını seçimden sonraya bıraktıklarını, seçimlerde de son güne kadar sandık başlarında görev aldıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri,  Başkan Sevgi Fırat'ın üzerine düşen görevi iyi yapamadığı ve CHP Münih Birliği'nin önünü tıkadığı fikrinde birleşti. CHP Münih Birliği,  uzun zamandır parti içerisinde demokrasi olmadığından, milli bayramlara gereken önemin verilmediğinden ve son seçimlerde başarısız olduğundan dolayı sosyal medyada sıkça eleştiriliyordu.  Münihin Sesi olarak iddialarla ilgili görüşmek istediğimiz Başkan Sevgi Fırat, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısı ile tüm iddialara cevap vereceğini açıkladı. munihinsesi.com / özel  
CHP Münih Birliğinde istifa depremi yaşanıyor. Yönetim kurulundan dört güçlü isim daha istifa etti.

CHP Münih Birliğinde sular durulmak bilmiyor. İlk olarak Danışma Kurulu Başkanı Zekeriye Uçar görevinden istifa etmiş, yaptığı açıklamada; "Hakkını veremeyenler, eğer CHP`yi ve Türk Halkını birazcık düşünüyorsa özeleştiri yapar ve gider" eleştirisinde bulunmuştu.

Seçimlerin ardından yönetim kurulundan dört güçlü isim daha istifa etti. Genel Başkan Yardımcısı Gülbey Kılıç, Yönetim Kurulu üyelerinden Tülay Tayhan, Sevilay Ilter Hundsberger ve Cemal Kılıç'ın da istifa etmesi ile daha önceden istifa eden üç isimle birlikte ayrılanların sayısı yediye yükseldi.

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri CHP'nin kişilere değil, ideolojilere bağlı bir parti olması gerektiğini savundu. CHP'ye zarar vermemek için istifa kararlarını seçimden sonraya bıraktıklarını, seçimlerde de son güne kadar sandık başlarında görev aldıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri,  Başkan Sevgi Fırat'ın üzerine düşen görevi iyi yapamadığı ve CHP Münih Birliği'nin önünü tıkadığı fikrinde birleşti.

CHP Münih Birliği,  uzun zamandır parti içerisinde demokrasi olmadığından, milli bayramlara gereken önemin verilmediğinden ve son seçimlerde başarısız olduğundan dolayı sosyal medyada sıkça eleştiriliyordu. 

Münihin Sesi olarak iddialarla ilgili görüşmek istediğimiz Başkan Sevgi Fırat, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısı ile tüm iddialara cevap vereceğini açıkladı.

munihinsesi.com / özel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.