CLUB RUJ'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Magazin 06.10.2015 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2208+ kez okundu.
 

CLUB RUJ'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Münih'te Türk kulübü eksikliğini, sıcaklığını ve eğlencesini doldurmak üzere yola çıkan Club Ruj, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdiği muhteşem gece ile kapılarını açtı.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı açılış gecesinde İzmir'den gelen Catwork Remix Engineers ile Dj Fatih From Istanbul'un birbirinden güzel müzikleri ile adeta keyifli bir müzik ziyafeti yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde dans gösterileri ile coşan geceye katılan misafirler, kulübü ve atmosferi çok beğendiklerini belirttiler. Her hafta Cumartesi günleri ünlü DJ'ler ile Münih'e renk katacak olan Club Ruj, özel etkinlikler, düğün ve nişan organizasyonları için de kiralanabilecek.   munihinsesi.com / özel
Münih'te Türk kulübü eksikliğini, sıcaklığını ve eğlencesini doldurmak üzere yola çıkan Club Ruj, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdiği muhteşem gece ile kapılarını açtı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı açılış gecesinde İzmir'den gelen Catwork Remix Engineers ile Dj Fatih From Istanbul'un birbirinden güzel müzikleri ile adeta keyifli bir müzik ziyafeti yaşandı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde dans gösterileri ile coşan geceye katılan misafirler, kulübü ve atmosferi çok beğendiklerini belirttiler.

Her hafta Cumartesi günleri ünlü DJ'ler ile Münih'e renk katacak olan Club Ruj, özel etkinlikler, düğün ve nişan organizasyonları için de kiralanabilecek.

 

munihinsesi.com / özel


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.