DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR HAYATIN DEĞİŞSİN

Eğitim 23.11.2015 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1169+ kez okundu.
 

DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR HAYATIN DEĞİŞSİN

Çeşitli yayın organlarında yazdığı motivasyon içerikli yazıları ile tanınan Adnan Tokuç, Yabancı Veliler Derneği’ne ait konferans salonunda, yaklaşık 2,5 saat süren ‘Evrensel Bolluk ve Bereket’ semineri verdi. Seminere katılım üst düzeydeydi.
Evrensel bolluğun yanında, mutlu ve doyumlu bir hayatın nasıl olması gerektiğini anlatan Adnan Tokuç, katılımcılara, ‘Şayet olumlu bir hayatınızın olmasını istiyorsanız; sizi gereksiz yere hırpalayan ve oyalayan zihinsel yapay ve sahte yüklerinizden kurtulmanız gerekir’ dedi. ZİHNİMİZİ FAKİRLİK FİKRİNDEN ARINDIRMA Üç bölümden oluşan ve yaklaşık 2,5 süren seminerde, en çok ‘Mutlu ve doyumlu bir hayatın nasıl olacağı’ konusunu anlatan Adnan Tokuç, insanların kendi aralarındaki sevgisizliğe dikkat çekerek, maddi beklentilerin daha da kutsallaştırıldığını ve bunun da beklenildiği gibi insanlara gerekli mutluluğu vermede uzak olduğunu belirtti. Bolluk ve bereket anlayışının ilk olarak insan zihninde yer bulmasının önemine işaret eden Tokuç; ‘Şayet zihnimizdeki fakirlik ve yoksulluk kalıbını söküp atmadığımız müddetçe, gerçek manada refaha ve zenginliğe ulaşamayız. Zira zihnimizin en derin yerlerinde saklı olan ve bizi derinden etkileyen fakirlik üzerine fikirlerimiz olduğu müddetçe, onun zıddı olan zenginlik olgusunu bir türlü elde edemeyeceğiz’ dedi. ASIL ÖNEMLİ OLAN MUTLU OLMAKTIR Seminerin ikinci bölümünde ‘İnsan ilişkilerinde sevgi’ temasını işleyen Adnan Tokuç, dünyamızda yaşanan tüm hastalıkların, olumsuzlukların ve savaşların insanların kendi aralarındaki sevgi bağı eksikliğinden kaynaklandığını ve bu sevgisizlik ortamının tüm insanları güvensiz bir ruh ortamına ittiğini ifade etti. ‘Zengin ol ki mutlu olasın değil; mutlu ol ki zengin olasın’ fikrini savunduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Tokuç, ‘Mutlu olmaktır asıl olan.  İnsanın ana hedefi kendisini sevmek ve mutlu edebilmektir. İşte hayatımızda kazanacağımız en büyük zenginlik, bolluk ve bereket de budur işte’ şeklinde konuştu. NEFESİNİ BİLEN HAYATINI BİLİR Katılımcılara nefes teknikleri başta olmak üzere bazı bolluk ve para majisi uygulaması yaptıran Adnan Tokuç, bilhassa teşekkür etmenin, şükran hisleri ile dolu olmanın, sahip olduğumuz güzelliklerin farkına varmanın önemini anlattı ve; ‘En büyük zenginlik içinizdeki sağlıklı bir huzur halidir’ dedi. Hayatımızda bilinçli nefes almanın son derece önemli olduğunun altını çizen Tokuç; ‘Nefesine hakim olan, hayatına hakim olur’ dedi. Aralık ayında da bir seminer yapmayı planladığını söyleyen Adnan Tokuç, bu konu ile alakalı bilgileri yakında paylaşacağını ifade etti. Tevfik Şendöl / MÜNİH
Çeşitli yayın organlarında yazdığı motivasyon içerikli yazıları ile tanınan Adnan Tokuç, Yabancı Veliler Derneği’ne ait konferans salonunda, yaklaşık 2,5 saat süren ‘Evrensel Bolluk ve Bereket’ semineri verdi. Seminere katılım üst düzeydeydi.

Evrensel bolluğun yanında, mutlu ve doyumlu bir hayatın nasıl olması gerektiğini anlatan Adnan Tokuç, katılımcılara, ‘Şayet olumlu bir hayatınızın olmasını istiyorsanız; sizi gereksiz yere hırpalayan ve oyalayan zihinsel yapay ve sahte yüklerinizden kurtulmanız gerekir’ dedi.

ZİHNİMİZİ FAKİRLİK FİKRİNDEN ARINDIRMA

Üç bölümden oluşan ve yaklaşık 2,5 süren seminerde, en çok ‘Mutlu ve doyumlu bir hayatın nasıl olacağı’ konusunu anlatan Adnan Tokuç, insanların kendi aralarındaki sevgisizliğe dikkat çekerek, maddi beklentilerin daha da kutsallaştırıldığını ve bunun da beklenildiği gibi insanlara gerekli mutluluğu vermede uzak olduğunu belirtti. Bolluk ve bereket anlayışının ilk olarak insan zihninde yer bulmasının önemine işaret eden Tokuç; ‘Şayet zihnimizdeki fakirlik ve yoksulluk kalıbını söküp atmadığımız müddetçe, gerçek manada refaha ve zenginliğe ulaşamayız. Zira zihnimizin en derin yerlerinde saklı olan ve bizi derinden etkileyen fakirlik üzerine fikirlerimiz olduğu müddetçe, onun zıddı olan zenginlik olgusunu bir türlü elde edemeyeceğiz’ dedi.

ASIL ÖNEMLİ OLAN MUTLU OLMAKTIR

Seminerin ikinci bölümünde ‘İnsan ilişkilerinde sevgi’ temasını işleyen Adnan Tokuç, dünyamızda yaşanan tüm hastalıkların, olumsuzlukların ve savaşların insanların kendi aralarındaki sevgi bağı eksikliğinden kaynaklandığını ve bu sevgisizlik ortamının tüm insanları güvensiz bir ruh ortamına ittiğini ifade etti. ‘Zengin ol ki mutlu olasın değil; mutlu ol ki zengin olasın’ fikrini savunduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Tokuç, ‘Mutlu olmaktır asıl olan.  İnsanın ana hedefi kendisini sevmek ve mutlu edebilmektir. İşte hayatımızda kazanacağımız en büyük zenginlik, bolluk ve bereket de budur işte’ şeklinde konuştu.

NEFESİNİ BİLEN HAYATINI BİLİR

Katılımcılara nefes teknikleri başta olmak üzere bazı bolluk ve para majisi uygulaması yaptıran Adnan Tokuç, bilhassa teşekkür etmenin, şükran hisleri ile dolu olmanın, sahip olduğumuz güzelliklerin farkına varmanın önemini anlattı ve; ‘En büyük zenginlik içinizdeki sağlıklı bir huzur halidir’ dedi. Hayatımızda bilinçli nefes almanın son derece önemli olduğunun altını çizen Tokuç; ‘Nefesine hakim olan, hayatına hakim olur’ dedi.

Aralık ayında da bir seminer yapmayı planladığını söyleyen Adnan Tokuç, bu konu ile alakalı bilgileri yakında paylaşacağını ifade etti.

Tevfik Şendöl / MÜNİH


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.