EL ELE KIŞ SEFERBERLİĞİNE BAŞLADI

Yaşam 10.09.2020 - 07:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2425+ kez okundu.
 

EL ELE KIŞ SEFERBERLİĞİNE BAŞLADI

El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu yaklaşan kış için hazırlıklara şimdiden başladı. El Ele, Türkiye’nin yedi şehrinde ihtiyaç sahibi bin çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karşılayacak.
El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu yaklaşan kış için hazırlıklara şimdiden başladı. El Ele, Türkiye’nin yedi şehrinde ihtiyaç sahibi bin çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karşılayacak.   İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bolu, Bucak, Aydın olmak üzere Türkiye’nin yedi şehrinde yardıma muhtaç bin çocuğun bot ve mont ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvayan El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu malzemelerin siparişlerini verdi.   El Ele Federasyonu, Konfederasyonu ve Vakfı olarak geleneksel hale gelen kış yardım kampanyasını bu yıl da yapacak olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Başkan Cengiz Hocazade “Her yıl olduğu gibi bu kışta öksüz, yetim ve engelli çocuklarımızın yanındayız. Kış gelmeden hazırlıklarımızı yaptık ve yedi ayrı şehirde dağıtılmak üzere bin çocuğumuza ayakkabı ve mont alacağız. Devletimizin ulaşamadığı yerlere bizim gibi hayırsever kurumlar,  kuruluşlar,  iş adamları destek verecek ki bu çocuklar sahipsiz kalmasın. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız.  Onlara bizler sahip çıkmazsak art niyetli insanlar sokaklarda çocukları çalıştıracak uyuşturucuya,  hırsızlığa alıştıracaklar. İnsanlara düşman olarak yetiştirecekler Biz geleneksel olarak her kış ayında olduğu gibi malzemelerimizi almaya başladık ve ihtiyaç̧ sahibi olan insanları tespit etmek için mahalle muhtarları Kaymakamlık ve Valilikler ile irtibata geçtik. El ele ailesi olarak en yakın zamanda bu yardımları alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. “ dedi.   Kampanyada alınan malzemelerin henüz yarıya yakınının fiyatı ödendi ve bir ayakkabının fiyatı 6 Euro olarak belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyenler El Ele Engellilere Yardım Federasyonunun sosyal medyadaki hesaplarından Başkan Cengiz Hocazade ile iletişime geçebilirler. Kampanyanın sonunda yardım eden hayırseverlerin isimlerinin tek tek açıklanacağı belirtildi.   Deniz Gezginci / Münih     Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.    ✔  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi  ✔  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi  ✔  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi ✔  WhatsApp Grup: +90 5368638699  ✔  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 
El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu yaklaşan kış için hazırlıklara şimdiden başladı. El Ele, Türkiye’nin yedi şehrinde ihtiyaç sahibi bin çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karşılayacak.

El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu yaklaşan kış için hazırlıklara şimdiden başladı. El Ele, Türkiye’nin yedi şehrinde ihtiyaç sahibi bin çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karşılayacak.

 

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bolu, Bucak, Aydın olmak üzere Türkiye’nin yedi şehrinde yardıma muhtaç bin çocuğun bot ve mont ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvayan El ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu malzemelerin siparişlerini verdi.

 

El Ele Federasyonu, Konfederasyonu ve Vakfı olarak geleneksel hale gelen kış yardım kampanyasını bu yıl da yapacak olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Başkan Cengiz Hocazade “Her yıl olduğu gibi bu kışta öksüz, yetim ve engelli çocuklarımızın yanındayız. Kış gelmeden hazırlıklarımızı yaptık ve yedi ayrı şehirde dağıtılmak üzere bin çocuğumuza ayakkabı ve mont alacağız. Devletimizin ulaşamadığı yerlere bizim gibi hayırsever kurumlar,  kuruluşlar,  iş adamları destek verecek ki bu çocuklar sahipsiz kalmasın. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız.  Onlara bizler sahip çıkmazsak art niyetli insanlar sokaklarda çocukları çalıştıracak uyuşturucuya,  hırsızlığa alıştıracaklar. İnsanlara düşman olarak yetiştirecekler Biz geleneksel olarak her kış ayında olduğu gibi malzemelerimizi almaya başladık ve ihtiyaç̧ sahibi olan insanları tespit etmek için mahalle muhtarları Kaymakamlık ve Valilikler ile irtibata geçtik. El ele ailesi olarak en yakın zamanda bu yardımları alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. “ dedi.

 

Kampanyada alınan malzemelerin henüz yarıya yakınının fiyatı ödendi ve bir ayakkabının fiyatı 6 Euro olarak belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyenler El Ele Engellilere Yardım Federasyonunun sosyal medyadaki hesaplarından Başkan Cengiz Hocazade ile iletişime geçebilirler. Kampanyanın sonunda yardım eden hayırseverlerin isimlerinin tek tek açıklanacağı belirtildi.

 

Deniz Gezginci / Münih

 

 

Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz. 

 

  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi 

  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi 

  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi

  WhatsApp Grup: +90 5368638699 

  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.