EL ELE MANGALINA REKOR KATILIM

Etkinlik 12.07.2018 - 05:00, Güncelleme: 20.07.2022 - 17:49 2238+ kez okundu.
 

EL ELE MANGALINA REKOR KATILIM

Elele Alman Engellilere Yardım Federasyonu geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği mangal partisi ile bir araya geldi. West Park’ta gerçekleştirilen organizasyona dört yüze yakın davetli katıldı.
Münih’te 25 yıldır faaliyet gösteren Elele Alman Engellilere Yardım Federasyonu önceki gün düzenlediği mangal partisi ile bir araya geldi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen mangal partisine bu yıl rekor katılım oldu. El Ele Federasyonu yaklaşık dört yüze yakın misafiri konuk etmenin heyecanını yaşadı.   Geleneksel Türk yemeklerini misafirlerine ücretsiz olarak sunan federasyon yetkilileri,  engelli ve engelsiz çocukları, ailelerini, üyelerini ve tüm gönül dostlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duydu.   Münih’in en büyük piknik alanlarından olan West Park’ta düzenlenen organizasyonda konuklar şarkılar türküler eşliğinde güneşli Pazar gününün keyfini çıkardı. Günün sürprizi ise derneğin kurucularından Adalet Günel’in eşi Hasan Günel’in 70. Yıl doğum günü kutlaması oldu.     Avrupa’nın en güçlü yardım derneği olduklarını belirten El Ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu Başkanı Cengiz Hocazade Münih’in Sesi’ ne yaptığı açıklamada; “Münih’te 25 yıldan bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz mangal partisinde bir araya geldik. Bugünkü amacımız bu güzel havada engelli çocukları ve engelsizleri birleştirmekti. İsmimiz gibi el ele verip engelli çocuklara kapımızı, gönlümüzü, yüreğimizi açtık. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu aileler bizim ailelerimiz Avrupa’nın en güçlü yardım kuruluşu biziz. 25 yıldan beri El Ele federasyonumuz Münih’te 18 yıldan beri de Nürnberg’te aralıksız çalışıyoruz. Kendimize ait gazetemiz, dergimiz ve bir adet makam aracımız bulunmakta. Türkiye’de yaşayan engelli çocuklarımızı da unutmadık, hiçbir zaman için de unutmayacağız.  Her yıl iki yüzün üzerinde akülü ve manuel arabayı Türkiye’ye gönderiyoruz.  Bu çalışmalarımızı kurumsal olarak yapıyoruz. Büyük bir aileyiz katılmak isteyen tüm gönül dostlarımıza gönlümüz açık. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.   Munihinsesi.com / özel
Elele Alman Engellilere Yardım Federasyonu geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği mangal partisi ile bir araya geldi. West Park’ta gerçekleştirilen organizasyona dört yüze yakın davetli katıldı.

Münih’te 25 yıldır faaliyet gösteren Elele Alman Engellilere Yardım Federasyonu önceki gün düzenlediği mangal partisi ile bir araya geldi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen mangal partisine bu yıl rekor katılım oldu. El Ele Federasyonu yaklaşık dört yüze yakın misafiri konuk etmenin heyecanını yaşadı.

 

Geleneksel Türk yemeklerini misafirlerine ücretsiz olarak sunan federasyon yetkilileri,  engelli ve engelsiz çocukları, ailelerini, üyelerini ve tüm gönül dostlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duydu.

 

Münih’in en büyük piknik alanlarından olan West Park’ta düzenlenen organizasyonda konuklar şarkılar türküler eşliğinde güneşli Pazar gününün keyfini çıkardı. Günün sürprizi ise derneğin kurucularından Adalet Günel’in eşi Hasan Günel’in 70. Yıl doğum günü kutlaması oldu.  

 

Avrupa’nın en güçlü yardım derneği olduklarını belirten El Ele Alman Engellilere Yardım Federasyonu Başkanı Cengiz Hocazade Münih’in Sesi’ ne yaptığı açıklamada; “Münih’te 25 yıldan bu yana çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz mangal partisinde bir araya geldik. Bugünkü amacımız bu güzel havada engelli çocukları ve engelsizleri birleştirmekti. İsmimiz gibi el ele verip engelli çocuklara kapımızı, gönlümüzü, yüreğimizi açtık. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu aileler bizim ailelerimiz Avrupa’nın en güçlü yardım kuruluşu biziz. 25 yıldan beri El Ele federasyonumuz Münih’te 18 yıldan beri de Nürnberg’te aralıksız çalışıyoruz. Kendimize ait gazetemiz, dergimiz ve bir adet makam aracımız bulunmakta. Türkiye’de yaşayan engelli çocuklarımızı da unutmadık, hiçbir zaman için de unutmayacağız.  Her yıl iki yüzün üzerinde akülü ve manuel arabayı Türkiye’ye gönderiyoruz.  Bu çalışmalarımızı kurumsal olarak yapıyoruz. Büyük bir aileyiz katılmak isteyen tüm gönül dostlarımıza gönlümüz açık. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.