EMRE’NİN İKİNCİ MAÇI DEV ORGANİZASYONLA

Spor 10.06.2016 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1896+ kez okundu.
 

EMRE’NİN İKİNCİ MAÇI DEV ORGANİZASYONLA

PETKO’s LMS kulübü tarafından 15 Temmuz Çarşamba akşamı Münih’te büyük bir boks organizasyonu düzenlenecek. Türk Boksör Emre Çukur bu organizasyon ile ikinci maçına çıkacak.
PETKO’s LMS kulübü tarafından müsabakanın yapılacağı Münih Dolce Oteli’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Alexander Petkoviç yaptığı konuşmada bu önemli boks gecesinde kendilerine çok güzel bir ortam sağlayan Dolce oteline teşekkür etti.  Petkoviç; “İki  yıl önce kendimize Münih’te çok büyük bir etkinlikle boks şampiyonluğu düzenleyeceğiz diye bir hedef koymuştuk. Şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Münih’te bu tür boks akşamlarını büyük bir etkinlik haline getirmek istiyoruz” dedi. Petkoviç ringe çıkacak tüm boksörleri tek tek tanıttı. Bütün gözler bayan boksör Christina Hammer’ın üzerindeydi.  PETKO’s LMS kulübü adına ringe çıkacak 14 boksörünün olduğunu belirten Petkoviç, boksörleri  tek tek tanıtırken bayan Boksör Christina Hammer  için: “Yeni boksörler kazandık. Bayan Christina’yı kazanmak beni ayrıca çok mutlu etti” dedi. Basın toplantısında ikinci maçına çıkacak olan Emre’nin yanında baba Levent Çukur da yer aldı. Levent Çukur; “Emre Çukur’un ikinci hazırlık maçı olacak. Bir iki hazırlık maçından sonra da şampiyonluk için dövüşeceğiz” dedi.  Kendisi için bu önemli maçta herkesi yanında görmek istediğini belirten Emre Çukur; “İkinci maçıma çıkacağım için çok seviniyorum. O maçta da Türkiye’yi temsil edeceğim. Herkesi yanımda görmek istiyorum” dedi. 15 Temmuz Çarşamba akşamı Ballhaus Forum’da yer alan 3500 kişilik Münih Dolce Oteli’nin salonunda  gerçekleştirilecek olan PETKO’s LMS boks akşamı SAT1 televizyonu tarafından da yayınlanacak. Gecede Howik Bebraham ve Robert Tlatlik’in karşılaşması nefes kesecek. Basın toplantısının ardından yönetici ve sporcular müsabakaların yapılacağı salona geçti. Boksörler ilk randevularına langırt masasının karşısında çıktı. Deniz GEZGİNCİ munihinsesi.com / özel
PETKO’s LMS kulübü tarafından 15 Temmuz Çarşamba akşamı Münih’te büyük bir boks organizasyonu düzenlenecek. Türk Boksör Emre Çukur bu organizasyon ile ikinci maçına çıkacak.

PETKO’s LMS kulübü tarafından müsabakanın yapılacağı Münih Dolce Oteli’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Alexander Petkoviç yaptığı konuşmada bu önemli boks gecesinde kendilerine çok güzel bir ortam sağlayan Dolce oteline teşekkür etti.  Petkoviç; “İki  yıl önce kendimize Münih’te çok büyük bir etkinlikle boks şampiyonluğu düzenleyeceğiz diye bir hedef koymuştuk. Şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Münih’te bu tür boks akşamlarını büyük bir etkinlik haline getirmek istiyoruz” dedi.

Petkoviç ringe çıkacak tüm boksörleri tek tek tanıttı. Bütün gözler bayan boksör Christina Hammer’ın üzerindeydi.  PETKO’s LMS kulübü adına ringe çıkacak 14 boksörünün olduğunu belirten Petkoviç, boksörleri  tek tek tanıtırken bayan Boksör Christina Hammer  için: “Yeni boksörler kazandık. Bayan Christina’yı kazanmak beni ayrıca çok mutlu etti” dedi. 

Basın toplantısında ikinci maçına çıkacak olan Emre’nin yanında baba Levent Çukur da yer aldı. Levent Çukur; “Emre Çukur’un ikinci hazırlık maçı olacak. Bir iki hazırlık maçından sonra da şampiyonluk için dövüşeceğiz” dedi. 

Kendisi için bu önemli maçta herkesi yanında görmek istediğini belirten Emre Çukur; “İkinci maçıma çıkacağım için çok seviniyorum. O maçta da Türkiye’yi temsil edeceğim. Herkesi yanımda görmek istiyorum” dedi.

15 Temmuz Çarşamba akşamı Ballhaus Forum’da yer alan 3500 kişilik Münih Dolce Oteli’nin salonunda  gerçekleştirilecek olan PETKO’s LMS boks akşamı SAT1 televizyonu tarafından da yayınlanacak. Gecede Howik Bebraham ve Robert Tlatlik’in karşılaşması nefes kesecek.

Basın toplantısının ardından yönetici ve sporcular müsabakaların yapılacağı salona geçti. Boksörler ilk randevularına langırt masasının karşısında çıktı.


Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.