EN BÜYÜK BİT PAZARINA YOĞUN İLGİ

Yaşam 19.04.2016 - 23:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2157+ kez okundu.
 

EN BÜYÜK BİT PAZARINA YOĞUN İLGİ

Theresienwiese’de yılda bir kere kurulan Münih’in en büyük Bitpazarına (Flohmarkt) bu sene de yoğun ilgi oldu.
İkinci el eşyalarını satmak ve almak isteyenler sabahın erken saatlerinde bitpazarının yolunu tuttu. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı bitpazarı  Avrupa’nın dört bir yanından ziyaretçileri ağırladı. Öğleden sonra havanın bozması nedeni ile satıcılar tezgahlarını erken toplamak zorunda kaldı. Flohmarkt’a Türklerde yoğun ilgi gösterdi.  Deniz GEZGİNCİ | MÜNİHmunihinsesi.com | özel
Theresienwiese’de yılda bir kere kurulan Münih’in en büyük Bitpazarına (Flohmarkt) bu sene de yoğun ilgi oldu.

İkinci el eşyalarını satmak ve almak isteyenler sabahın erken saatlerinde bitpazarının yolunu tuttu. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı bitpazarı  Avrupa’nın dört bir yanından ziyaretçileri ağırladı. Öğleden sonra havanın bozması nedeni ile satıcılar tezgahlarını erken toplamak zorunda kaldı. Flohmarkt’a Türklerde yoğun ilgi gösterdi. 

Deniz GEZGİNCİ | MÜNİH
munihinsesi.com | özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.