ERMENİ SOYKIRIM YALANLARI KONFERANSI

Eğitim 15.06.2015 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2694+ kez okundu.
 

ERMENİ SOYKIRIM YALANLARI KONFERANSI

Dr. Şahin Ali Söylemezoğlu tarafından Münih’te yaşayan Türklere “Gerçekler ve Ermeni soykırım yalanları” konulu seminer verildi.
Bavyera Avrupalı Türk Demokratlar Birliği tarafından gerçekleştirilen konferansta Dialog für Frieden derneği olarak Dr. Şahin Ali Söylemezoğlu katılımcılara Ermeni iddiaları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. UETD Bayern Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta katılımcılar Ali Söylemezoğlu’nun anlattıklarını dikkatle dinledi.  Münihin Sesi’ne açıklama yapan Söylemezoğlu; “Almanya’da Türkler Ermenilere soykırım yaptı diye çok yoğun bir propaganda var. Alman parlamentosunda milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı bu iddiaları öne sürüyor. Bizler de Dialog für Frieden Derneği olarak  bunun bir  iftira olduğunu, Türklerin Ermenilere böyle bir şey yapmadığına, bunların iftira olduğuna  dair  elimizde Ermenilerin, Amerikalıların, İngilizlerin, Almanların belgeleri var. Yabancı belgelerle bu iddiaların doğru olmadığını ispat edebiliyoruz. Bu konuyu da Münih’te ilgi duyanlara anlatmak için buradayım.  Bu konuyu bizim hepimizin takip etmesi gerekiyor. Biz bu iddialara cevap vermezsek herkes bu iddiaların doğru olduğuna inanır. Almanya’da yaşayan Türklerin kendilerini bu konuda bilgilendirmeleri gerekiyor. 1915 olayları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler bizimle irtibata geçerlerse ücretsiz olarak elimizdeki bilgileri veriyoruz. Önce Türkleri bu konuda aydınlatmaya çalışıyoruz. Daha sonra da el birliği ile Alman kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek istiyoruz” dedi. munihinsesi.com/özel
Dr. Şahin Ali Söylemezoğlu tarafından Münih’te yaşayan Türklere “Gerçekler ve Ermeni soykırım yalanları” konulu seminer verildi.

Bavyera Avrupalı Türk Demokratlar Birliği tarafından gerçekleştirilen konferansta Dialog für Frieden derneği olarak Dr. Şahin Ali Söylemezoğlu katılımcılara Ermeni iddiaları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

UETD Bayern Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta katılımcılar Ali Söylemezoğlu’nun anlattıklarını dikkatle dinledi.

 Münihin Sesi’ne açıklama yapan Söylemezoğlu; “Almanya’da Türkler Ermenilere soykırım yaptı diye çok yoğun bir propaganda var. Alman parlamentosunda milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı bu iddiaları öne sürüyor. Bizler de Dialog für Frieden Derneği olarak  bunun bir  iftira olduğunu, Türklerin Ermenilere böyle bir şey yapmadığına, bunların iftira olduğuna  dair  elimizde Ermenilerin, Amerikalıların, İngilizlerin, Almanların belgeleri var. Yabancı belgelerle bu iddiaların doğru olmadığını ispat edebiliyoruz. Bu konuyu da Münih’te ilgi duyanlara anlatmak için buradayım.  Bu konuyu bizim hepimizin takip etmesi gerekiyor. Biz bu iddialara cevap vermezsek herkes bu iddiaların doğru olduğuna inanır. Almanya’da yaşayan Türklerin kendilerini bu konuda bilgilendirmeleri gerekiyor. 1915 olayları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler bizimle irtibata geçerlerse ücretsiz olarak elimizdeki bilgileri veriyoruz. Önce Türkleri bu konuda aydınlatmaya çalışıyoruz. Daha sonra da el birliği ile Alman kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek istiyoruz” dedi.

munihinsesi.com/özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.