EROL ÖZKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 25.06.2016 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1626+ kez okundu.
 

EROL ÖZKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği kalp krizi nedeni ile dün vefat eden Münih’in değerlerinden, Gazeteci, Yazar, Cumhuriyet Gazetesi Münih Temsilcisi Erol Özkan Edremit’te son yoluculuğuna uğurlandı.
Tatilini geçirmek için gittiği çok sevdiği Edremit’te önceki gün yolda yürürken kalp krizi geçiren  Erol Özkan  yaşamını yitirdi. Erol Özkan’ın cenazesi dün Edremit’te sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.  Uzun yıllardır yerleştiği Münih’te hayatını geçiren Erol Özkan’ın “Şu Edremit’in içinde” ve “Seçilmiş Örneklerle Edremit Evleri” adında kitabı bulunuyordu. Münih Kitap Kulübü tarafından ilerleyen günlerde Münih’te “Erol Özkan’ı Anıyoruz” adında bir anma günü düzenleneceği bildirildi. Deniz GEZGİNCİmunihinsesi.com / özel 
Geçirdiği kalp krizi nedeni ile dün vefat eden Münih’in değerlerinden, Gazeteci, Yazar, Cumhuriyet Gazetesi Münih Temsilcisi Erol Özkan Edremit’te son yoluculuğuna uğurlandı.

Tatilini geçirmek için gittiği çok sevdiği Edremit’te önceki gün yolda yürürken kalp krizi geçiren  Erol Özkan  yaşamını yitirdi.

Erol Özkan’ın cenazesi dün Edremit’te sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi. 

Uzun yıllardır yerleştiği Münih’te hayatını geçiren Erol Özkan’ın “Şu Edremit’in içinde” ve “Seçilmiş Örneklerle Edremit Evleri” adında kitabı bulunuyordu.

Münih Kitap Kulübü tarafından ilerleyen günlerde Münih’te “Erol Özkan’ı Anıyoruz” adında bir anma günü düzenleneceği bildirildi.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.