EXUV İFTARINA BÜYÜK İLGİ

Yaşam 24.06.2016 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2524+ kez okundu.
 

EXUV İFTARINA BÜYÜK İLGİ

Exuv İşadamları Derneği Nürnberg şubesinin verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.
Nürnberg şehrinde faailiyet gösteren Exuv İşadamları Derneği Novotel Hotel´de bir iftar yemeği verdi. Dernek faaliyetlerinin anlatıldığı iftar öncesinde geleceğe ait hedef ve projeler de tanıtıldı. Yıl içerisinde esnaf ve girişimcilerle değişik programlarla bir araya geldiklerini vurgulayan Nürnberg Exuv İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Macit, Ramazan ayının bereketiyle iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduklarını söyledi. Hafta içi ve iftar saatinin geç olmasına rağmen çevre illerdende davetlerini kırmayarak gelen tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirten Macit “Bu birliktelik bize güç vermektedir. Geleceğe ait projelerimize yapmamıza zemin oluşturmaktadır. Birlik ve beraberlik ruhu ile yaşanan sorunları aşıp hem şirketlerimizin kazanmasına hem de çevremizdeki sosyal gelişmelere katkı olanağı sağlayacaktır“ şeklinde konuştu. Ahmet İNCEL / NÜRNBERG
Exuv İşadamları Derneği Nürnberg şubesinin verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Nürnberg şehrinde faailiyet gösteren Exuv İşadamları Derneği Novotel Hotel´de bir iftar yemeği verdi. Dernek faaliyetlerinin anlatıldığı iftar öncesinde geleceğe ait hedef ve projeler de tanıtıldı.

Yıl içerisinde esnaf ve girişimcilerle değişik programlarla bir araya geldiklerini vurgulayan Nürnberg Exuv İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Macit, Ramazan ayının bereketiyle iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduklarını söyledi. Hafta içi ve iftar saatinin geç olmasına rağmen çevre illerdende davetlerini kırmayarak gelen tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirten Macit “Bu birliktelik bize güç vermektedir. Geleceğe ait projelerimize yapmamıza zemin oluşturmaktadır. Birlik ve beraberlik ruhu ile yaşanan sorunları aşıp hem şirketlerimizin kazanmasına hem de çevremizdeki sosyal gelişmelere katkı olanağı sağlayacaktır“ şeklinde konuştu.

Ahmet İNCEL / NÜRNBERG


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.