FC ANADOLU BAYERN - ESV MÜNCHEN: 1-0

Spor 15.08.2015 - 09:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2276+ kez okundu.
 

FC ANADOLU BAYERN - ESV MÜNCHEN: 1-0

Münih'te Türkleri başarı ile temsil eden FC Anadolu Bayern kulübü, Bezirksliga'nın 6. maçında kendi evinde ESV München'in 1-0 yendi.
Münih'te Türkleri başarı ile temsil eden FC Anadolu Bayern kulübü, Bezirksliga'nın  6. maçında kendi evinde ESV München'in 1-0 yendi.  Anadolu Bayern'in ilk onbiri şu şekilde oluştu; Nikojide LapcicWolfgang Kleindienst Muzaffer UtkuSeydou Nourou Ndiaye ThiernoRamazan YılmazBabacar DiopKadir KilicAffo AkarawatouRoko GojaniMatheus Magalhaes da SilveiraHardy SchererTufan LaçinArif BalciErkut SuMetinpe PeSharif Samare
Münih'te Türkleri başarı ile temsil eden FC Anadolu Bayern kulübü, Bezirksliga'nın 6. maçında kendi evinde ESV München'in 1-0 yendi.

Münih'te Türkleri başarı ile temsil eden FC Anadolu Bayern kulübü, Bezirksliga'nın  6. maçında kendi evinde ESV München'in 1-0 yendi. 

Anadolu Bayern'in ilk onbiri şu şekilde oluştu;

Nikojide Lapcic
Wolfgang Kleindienst
Muzaffer Utku
Seydou Nourou Ndiaye Thierno
Ramazan Yılmaz
Babacar Diop
Kadir Kilic
Affo Akarawatou
Roko Gojani
Matheus Magalhaes da Silveira
Hardy Scherer
Tufan Laçin
Arif Balci
Erkut Su
Metinpe Pe
Sharif Samare

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.