FESTİ RAMADAN’A YOĞUN İLGİ

Yaşam 28.05.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2609+ kez okundu.
 

FESTİ RAMADAN’A YOĞUN İLGİ

Aşağı Bavyera Landshut şehrinde bu sene ikincisi düzenlenen Festi Ramadan etkinliği heyecanı yaşandı
25 Mayıs Cumartesi günü Ländtorplatz’da start alan, organizesini Orient Kulturverein e.V.’ın üstlendiği programa Landshut Belediyesi yanısıra Landshut Milli Görüş Camii, Hasene International eV, IG Metall Landshut, Haus International, Orient Derneği, MIG-LA, farklı kurum ve kuruluşlarda destek vererek, bu programın hayata geçmesine katkıda bulundu.   Organizasyon,  dernek yetkililerinin selamlama ve Belediye başkanı (Oberbürgermeister)Alexander Putz, Orient Kulturverein e.V. Ahmet Karaman, İmam Serageldin Fayet, Stiftspropst Franz Joseph Bauer, Pfarrerin Christine Stöht, Jüdische Gemeinde Straubing Olga Testova’nın konuşması ile başladı. Festi Ramazan etkinliğine üç yüze yakın konuk katıldı. Festi Ramazan etkinliğinde saat 17:00 den itibaren Afgan müziğinin başarılı isimleri Nasir ve Monir Azis, Mısır ve Arnavutluk Halkoyunları, Semazenler, Folklör gösterisi yer aldı. Saat 21:04 de iftar yemeğinin verildiği Festi Ramazan programına ilgi çok büyük oldu. Tevfik ŞENDÖL / Landshut
Aşağı Bavyera Landshut şehrinde bu sene ikincisi düzenlenen Festi Ramadan etkinliği heyecanı yaşandı

25 Mayıs Cumartesi günü Ländtorplatz’da start alan, organizesini Orient Kulturverein e.V.’ın üstlendiği programa Landshut Belediyesi yanısıra Landshut Milli Görüş Camii, Hasene International eV, IG Metall Landshut, Haus International, Orient Derneği, MIG-LA, farklı kurum ve kuruluşlarda destek vererek, bu programın hayata geçmesine katkıda bulundu.
 

Organizasyon,  dernek yetkililerinin selamlama ve Belediye başkanı (Oberbürgermeister)Alexander Putz, Orient Kulturverein e.V. Ahmet Karaman, İmam Serageldin Fayet, Stiftspropst Franz Joseph Bauer, Pfarrerin Christine Stöht, Jüdische Gemeinde Straubing Olga Testova’nın konuşması ile başladı.

Festi Ramazan etkinliğine üç yüze yakın konuk katıldı. Festi Ramazan etkinliğinde saat 17:00 den itibaren Afgan müziğinin başarılı isimleri Nasir ve Monir Azis, Mısır ve Arnavutluk Halkoyunları, Semazenler, Folklör gösterisi yer aldı. Saat 21:04 de iftar yemeğinin verildiği Festi Ramazan programına ilgi çok büyük oldu.

Tevfik ŞENDÖL / Landshut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.