GÜLBEY KILIÇ: KİMSE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMASIN

Siyaset 27.06.2018 - 05:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2687+ kez okundu.
 

GÜLBEY KILIÇ: KİMSE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMASIN

CHP Münih Birliği Başkanı Gülbey Kılıç, seçim döneminde Münih’te yaptıkları çalışmaları anlatırken seçimin sonuçlarını Münih’in Sesi’ne değerlendirdi.
CHP Münih Birliği’nin seçim sürecinde yaptığı çalışmalara değinen Gülbey Kılıç; “Türkiye’de seçim tarihi apar topar belirlendiğinde yurtdışında yapılacak seçimler için önümüzde 45 gün gibi kısa bir süre vardı. Bu süre içinde yönetim olarak hemen kolları sıvadık ve  Münih’te toplantılar yaptık.  Münih ve çevresindeki vatandaşlarımızı ziyarette bulunup sandıklara davet ettik. Münih ve çevresinde yaklaşık 70 bin seçmene yakın vatandaşımız bulunuyor. Bu nedenle Münih dışından gelip oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızın seçim bölgesine ulaşımına yardımcı olduk” dedi.   Yaptıkları çalışmalarda Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket ettiklerini belirten Gülbey Kılıç; “Yurtdışında 7 Haziran’da başlayan seçimler için sandıklarda görev alan arkadaşları belirledik. İlk günden itibaren 13 gün boyunca hafta içi 12, hafta sonu 20 sandıkta CHP görevlileri sandıklara sahip çıktı. Bütün sandıklarda müşahit olarak görev alan arkadaşlarımız vardı” dedi.   Bölgemizde CHP’nin  oyları yükseldi…   Geçen seçimlere rağmen bu seçimi çok olumlu bir şekilde dostça,  yoldaşça,  yardımlaşarak tamamladıklarını belirten Kılıç; “Seçimlerde 52 bin seçmen Münih’te oy kullandı. Gecen seçimlere göre bu seçimler de katılım fazla oldu. Almanya’nın Bavyera ve Berlin bölgelerinde CHP’nin oyları ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin oyları yükseldi. 1 kasım seçimlerinde 8700 vatandaşımız CHP’ye oy vermişti,  bu seçimlerde 13.800 oy Cumhurbaşkanı adayımıza verildi” dedi.   Seçim sürecinde CHP Münih Birliği olarak büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Kılıç; “Bu süreçte bizlere destek olmuş ve emek vermiş tüm vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Öncelikle seçim boyunca adeta evlerini seçim bölgesine taşıyan,  bizlere destek olan Tokatlılar Kültür Derneği’ne, bize destek olan diğer tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum” dedi.   Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz…   Adaletsiz yapılan bir seçimden çıktıklarını belirten Gülbey Kılıç; “CHP olarak eksiklerimizi görüp önümüze bakarak eksiklerimizi tamamlayıp iktidar olmaya gayret edeceğiz. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için eskiden olduğu gibi partimizin yetkililerine aktaracak, onların sesi olacağız. Halkımız umutsuzluğa kapılmasın.  Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine CHP olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Demokrasimiz İçin mücadelemiz devam edecektir. Hiç bir güç CHP varken Cumhuriyetimizi yıkamaz. Bu nedenle bu seçimlerin sonucu adaletli olmasa da ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.   Munihinsesi.com / özel
CHP Münih Birliği Başkanı Gülbey Kılıç, seçim döneminde Münih’te yaptıkları çalışmaları anlatırken seçimin sonuçlarını Münih’in Sesi’ne değerlendirdi.

CHP Münih Birliği’nin seçim sürecinde yaptığı çalışmalara değinen Gülbey Kılıç; “Türkiye’de seçim tarihi apar topar belirlendiğinde yurtdışında yapılacak seçimler için önümüzde 45 gün gibi kısa bir süre vardı. Bu süre içinde yönetim olarak hemen kolları sıvadık ve  Münih’te toplantılar yaptık.  Münih ve çevresindeki vatandaşlarımızı ziyarette bulunup sandıklara davet ettik. Münih ve çevresinde yaklaşık 70 bin seçmene yakın vatandaşımız bulunuyor. Bu nedenle Münih dışından gelip oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızın seçim bölgesine ulaşımına yardımcı olduk” dedi.

 

Yaptıkları çalışmalarda Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket ettiklerini belirten Gülbey Kılıç; “Yurtdışında 7 Haziran’da başlayan seçimler için sandıklarda görev alan arkadaşları belirledik. İlk günden itibaren 13 gün boyunca hafta içi 12, hafta sonu 20 sandıkta CHP görevlileri sandıklara sahip çıktı. Bütün sandıklarda müşahit olarak görev alan arkadaşlarımız vardı” dedi.

 

Bölgemizde CHP’nin  oyları yükseldi…

 

Geçen seçimlere rağmen bu seçimi çok olumlu bir şekilde dostça,  yoldaşça,  yardımlaşarak tamamladıklarını belirten Kılıç; “Seçimlerde 52 bin seçmen Münih’te oy kullandı. Gecen seçimlere göre bu seçimler de katılım fazla oldu. Almanya’nın Bavyera ve Berlin bölgelerinde CHP’nin oyları ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin oyları yükseldi. 1 kasım seçimlerinde 8700 vatandaşımız CHP’ye oy vermişti,  bu seçimlerde 13.800 oy Cumhurbaşkanı adayımıza verildi” dedi.

 

Seçim sürecinde CHP Münih Birliği olarak büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Kılıç; “Bu süreçte bizlere destek olmuş ve emek vermiş tüm vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Öncelikle seçim boyunca adeta evlerini seçim bölgesine taşıyan,  bizlere destek olan Tokatlılar Kültür Derneği’ne, bize destek olan diğer tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz…

 

Adaletsiz yapılan bir seçimden çıktıklarını belirten Gülbey Kılıç; “CHP olarak eksiklerimizi görüp önümüze bakarak eksiklerimizi tamamlayıp iktidar olmaya gayret edeceğiz. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için eskiden olduğu gibi partimizin yetkililerine aktaracak, onların sesi olacağız. Halkımız umutsuzluğa kapılmasın.  Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine CHP olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Demokrasimiz İçin mücadelemiz devam edecektir. Hiç bir güç CHP varken Cumhuriyetimizi yıkamaz. Bu nedenle bu seçimlerin sonucu adaletli olmasa da ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.