HASENE DERNEĞİNDEN 1700 ÖĞRENCİYE KUMANYA

Yaşam 04.07.2016 - 22:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1820+ kez okundu.
 

HASENE DERNEĞİNDEN 1700 ÖĞRENCİYE KUMANYA

IGMG Güney Bavyera Bölge Başkanı M. Tayyip Sayan, HASENE Derneğinin her sene düzenlediği kampanya ile toplanan Ramazan Kumanya’larını dağıtmak üzere Mısır’ın Kahire şehrine gitti.
M. Tayyip SAYAN Kahirede zor şartlar altında yüksek öğrenimini devam ettiren 1700 üniversite öğrencisine kumanyaları ulaştırırken, Avrupadaki hayırseverlere Kahire’nin öneminden bahseden bir mesaj gönderdi. Sayan, Milli Görüş’ü temsilen 1700 öğrenciye bayram hediyesi olarak kumanya yardımında bulunduklarını belirtti. Yardım alan öğrenci sayısının, toplam öğrenci sayısının yüzde beşine denk geldiğini belirten M. Tayyip Sayan; “Milli Görüş olarak Kahire’de bir öğrenci evimiz var. Bir kaç ayrı noktada desteklediği evler, yurtlar var. Ancak bundan faydalanamayan binlerce muhtaç talebe mevcut. Milli Görüş öğrenci yurdunun bütün kirasını, elektrik ve su giderlerini karşılamaktadır. Bu Ümmet kesinlikle bu kadim medeniyete, bu üniversiteye ve ilmin kaynağı olarak kabul edilen El Ezher Üniversitesinde okuyan öğrencilere sahip çıkmak zorundadır. İşte bu zorunluluğun bilinci ve şuuru içinde biz bu tehlikeli ortamda buralara kadar geldik. Zekatını, fitre ve sadakasını gönderen Müslüman kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
IGMG Güney Bavyera Bölge Başkanı M. Tayyip Sayan, HASENE Derneğinin her sene düzenlediği kampanya ile toplanan Ramazan Kumanya’larını dağıtmak üzere Mısır’ın Kahire şehrine gitti.

M. Tayyip SAYAN Kahirede zor şartlar altında yüksek öğrenimini devam ettiren 1700 üniversite öğrencisine kumanyaları ulaştırırken, Avrupadaki hayırseverlere Kahire’nin öneminden bahseden bir mesaj gönderdi.

Sayan, Milli Görüş’ü temsilen 1700 öğrenciye bayram hediyesi olarak kumanya yardımında bulunduklarını belirtti. Yardım alan öğrenci sayısının, toplam öğrenci sayısının yüzde beşine denk geldiğini belirten M. Tayyip Sayan; “Milli Görüş olarak Kahire’de bir öğrenci evimiz var. Bir kaç ayrı noktada desteklediği evler, yurtlar var. Ancak bundan faydalanamayan binlerce muhtaç talebe mevcut. Milli Görüş öğrenci yurdunun bütün kirasını, elektrik ve su giderlerini karşılamaktadır. Bu Ümmet kesinlikle bu kadim medeniyete, bu üniversiteye ve ilmin kaynağı olarak kabul edilen El Ezher Üniversitesinde okuyan öğrencilere sahip çıkmak zorundadır. İşte bu zorunluluğun bilinci ve şuuru içinde biz bu tehlikeli ortamda buralara kadar geldik. Zekatını, fitre ve sadakasını gönderen Müslüman kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.