HAYDİ MÜNİH SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN ŞİMDİ SIRA SENDE

Yaşam 24.10.2020 - 01:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1443+ kez okundu.
 

HAYDİ MÜNİH SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN ŞİMDİ SIRA SENDE

Münih Göçmen Aileleri “İyilik Elçileri” SMA hastası çocuklar için seferber oldu. Münih’te yaşayan göçmen ruhlu, anne yürekli kadınlar 24 Ekim Cumartesi günü bir Anaokulunun düzenlediği Flohmarkt (bit pazarına) katılacak ve Türkiye’de ki SMA hastası çocuklara destek olacak.
Münih Göçmen Aileleri “İyilik Elçileri” SMA hastası çocuklar için seferber oldu.  Münih’te yaşayan göçmen ruhlu, anne yürekli kadınlar 24 Ekim Cumartesi günü bir Anaokulunun düzenlediği   Flohmarkt (bit pazarına) katılacak ve Türkiye’de ki SMA hastası çocuklara destek olacak.   Sadece çocuklara yönelik ürünlerin satılacağı pazara katılacak olan Münih Göçmen Aileleri,  tüm geliri SMA hastası beş  bebeğe eşit olarak paylaştırılmak üzere dört  masalık stant ile çocuklara destek olacak.   Sonbahar koşullarına rağmen açık havada saatlerce stantlarının başında SMA hastası bebekler için farkındalık yaratmaya çalışacak annelerden sizlere mesaj var: “Muhtemelen çoğunuz biliyorsunuz SMA hastası bebekleri. Bilmeyenler için kısaca: SMA genetik bir hastalık ve Amerika'da Novartis firmasının ürettiği bir ilacı var. İlaç 2.4 Milyon USD tutarında. Tek dozluk bu ilacı en erken şekilde, mümkünse 2 yaşından önce bu çocuklar alabilirse iyileşme olasılıkları çok yüksek. Eğer alamazlarsa, her geçen gün ciddi hasar bırakarak sonunda ne yazık ki bu çocuklar kaybediliyor. Bu ilaç Türkiye’de henüz bürokratik engelleri aşamadığından, hasta çocukların aileleri astronomik düzeydeki bu paraları toplayarak çocuklarını yurtdışında tedavi ettirmenin yollarını arıyor. Nasıl toplanır bu para diye düşünmeyin, damlaya damlaya göl oluyor. 4 bebek bu şekilde tedaviye gitti, 2’sinin parası da bu hafta içinde Instagram ünlüleri tarafından toplanarak kampanyaları sona erdirildi.  Liste çok uzun biliyorsunuz, Türkiye’de 200 civarı SMA hastası bebek var. Bizler bir ucundan tutup farkındalık oluşturmayı hedefledik. Dileriz Türkiye de Almanya, Portekiz, Brezilya ve diğer ülkeler gibi bu ilacı sağlık sistemi kapsamına alır ve sesi yetmeyen çocuklarımız ve ailelerine şifa olur. Münih'te yaşayan ya da yolu Münih'e düşecek herkesi bekliyoruz. Çok güzel, tertemiz ürünler koyacağımız stantlarımıza mutlaka uğrayın!.  Bu bebeklerin tüm raporları var ve güvenilir bir şekilde bağış yapmak çok kolay, yurtdışı hesap numarası, tr hesap numarası, gofundme ya da paypal ile bağış yapabiliyorsunuz. Kur farkı nedeniyle bu paraları TL olarak toplamak gittikçe güçleşiyor. Bizlerin yapacağı küçük bir yardım umut ışığı arayan aileler için çok anlamlı olacak”   Pazarda toplanan paraların bağışlanacağı bebeklerin bilgileri ve sizlerin de ayrıyeten bağış yapabileceği Linkler aşağıda.     https://taplink.cc/cureforpamir https://taplink.cc/umut_bebek_yasasin https://taplink.cc/dreamofoyku https://taplink.cc/ismailcaganiyasatalim https://taplink.cc/mercan_a_can munihinsesi.com / özel  
Münih Göçmen Aileleri “İyilik Elçileri” SMA hastası çocuklar için seferber oldu. Münih’te yaşayan göçmen ruhlu, anne yürekli kadınlar 24 Ekim Cumartesi günü bir Anaokulunun düzenlediği Flohmarkt (bit pazarına) katılacak ve Türkiye’de ki SMA hastası çocuklara destek olacak.

Münih Göçmen Aileleri “İyilik Elçileri” SMA hastası çocuklar için seferber oldu.  Münih’te yaşayan göçmen ruhlu, anne yürekli kadınlar 24 Ekim Cumartesi günü bir Anaokulunun düzenlediği   Flohmarkt (bit pazarına) katılacak ve Türkiye’de ki SMA hastası çocuklara destek olacak.

 

Sadece çocuklara yönelik ürünlerin satılacağı pazara katılacak olan Münih Göçmen Aileleri,  tüm geliri SMA hastası beş  bebeğe eşit olarak paylaştırılmak üzere dört  masalık stant ile çocuklara destek olacak.

 

Sonbahar koşullarına rağmen açık havada saatlerce stantlarının başında SMA hastası bebekler için farkındalık yaratmaya çalışacak annelerden sizlere mesaj var: “Muhtemelen çoğunuz biliyorsunuz SMA hastası bebekleri. Bilmeyenler için kısaca: SMA genetik bir hastalık ve Amerika'da Novartis firmasının ürettiği bir ilacı var. İlaç 2.4 Milyon USD tutarında. Tek dozluk bu ilacı en erken şekilde, mümkünse 2 yaşından önce bu çocuklar alabilirse iyileşme olasılıkları çok yüksek. Eğer alamazlarsa, her geçen gün ciddi hasar bırakarak sonunda ne yazık ki bu çocuklar kaybediliyor. Bu ilaç Türkiye’de henüz bürokratik engelleri aşamadığından, hasta çocukların aileleri astronomik düzeydeki bu paraları toplayarak çocuklarını yurtdışında tedavi ettirmenin yollarını arıyor. Nasıl toplanır bu para diye düşünmeyin, damlaya damlaya göl oluyor. 4 bebek bu şekilde tedaviye gitti, 2’sinin parası da bu hafta içinde Instagram ünlüleri tarafından toplanarak kampanyaları sona erdirildi.  Liste çok uzun biliyorsunuz, Türkiye’de 200 civarı SMA hastası bebek var. Bizler bir ucundan tutup farkındalık oluşturmayı hedefledik. Dileriz Türkiye de Almanya, Portekiz, Brezilya ve diğer ülkeler gibi bu ilacı sağlık sistemi kapsamına alır ve sesi yetmeyen çocuklarımız ve ailelerine şifa olur. Münih'te yaşayan ya da yolu Münih'e düşecek herkesi bekliyoruz. Çok güzel, tertemiz ürünler koyacağımız stantlarımıza mutlaka uğrayın!.  Bu bebeklerin tüm raporları var ve güvenilir bir şekilde bağış yapmak çok kolay, yurtdışı hesap numarası, tr hesap numarası, gofundme ya da paypal ile bağış yapabiliyorsunuz. Kur farkı nedeniyle bu paraları TL olarak toplamak gittikçe güçleşiyor. Bizlerin yapacağı küçük bir yardım umut ışığı arayan aileler için çok anlamlı olacak”

 

Pazarda toplanan paraların bağışlanacağı bebeklerin bilgileri ve sizlerin de ayrıyeten bağış yapabileceği Linkler aşağıda.

 

 

https://taplink.cc/cureforpamir

https://taplink.cc/umut_bebek_yasasin

https://taplink.cc/dreamofoyku

https://taplink.cc/ismailcaganiyasatalim

https://taplink.cc/mercan_a_can

munihinsesi.com / özel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.