HDF 37. GENEL KURULUNU YAPTI

Siyaset 22.11.2018 - 07:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1670+ kez okundu.
 

HDF 37. GENEL KURULUNU YAPTI

HDF (Sosyal Demokrat Halk Dernekleri Federasyonu) bu yıl 37’ncisini gerçekleştirdiği genel kurulunu Frankfurt’ta yaptı.
Kırk yıldan uzun bir süredir Avrupa ve Türkiye’de eşit haklar mücadelesi veren HDF, bu genel kurulunda da delegelerden gelen öneri ve dilekeri görüşüp, sonuca bağladı.  „Tartışan, eleştiren, öneren ve sorumluluk alan bir genel kurul“ amacı ile başlayan oturumlarda delegeler iki gün boyunca tartışıp, gelen önerileri sonuca bağlayıp yeni yönetime teslim ettiler. HDF’nin genel kurulunda görüşülen konular arasında ırkçılıkla mücadele, Avrupa’da ve Türkiye’de eşit haklar için mücadele, eğitimin devlet eli ile laikliğe uygun yapılması, kadınlara ve gençlere gelecekte örgüt içerisinde ve genel yönetimde öncelik verilmesi konuları sonuca bağlandı. Genel kurulda yapılan seçimde Necip Şahin yeniden Genel Başkanlığa, Birol Keskin ve Necip Bakır Genel Başkan Yardımcılıklarına, Yeliz Erçakmam Hacıimamoğlu Genel Sekreterliğe, Ali Abidin Demirtan Genel Saymanlığa, Gamze İlkılınç, Mümtaz Ergun, Cemal Savyer ve Suat Dedelen Genel Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Özdilek Şimşek, Haluk Şenyuva ve Zekeriye Uçar Mali Denetleme Kurulna, Nazmiye Şenyuva, Figen Brandt ve Sadık Öztürk ise Hakem Kurulunda görev aldılar.     
HDF (Sosyal Demokrat Halk Dernekleri Federasyonu) bu yıl 37’ncisini gerçekleştirdiği genel kurulunu Frankfurt’ta yaptı.

Kırk yıldan uzun bir süredir Avrupa ve Türkiye’de eşit haklar mücadelesi veren HDF, bu genel kurulunda da delegelerden gelen öneri ve dilekeri görüşüp, sonuca bağladı. 

„Tartışan, eleştiren, öneren ve sorumluluk alan bir genel kurul“ amacı ile başlayan oturumlarda delegeler iki gün boyunca tartışıp, gelen önerileri sonuca bağlayıp yeni yönetime teslim ettiler.

HDF’nin genel kurulunda görüşülen konular arasında ırkçılıkla mücadele, Avrupa’da ve Türkiye’de eşit haklar için mücadele, eğitimin devlet eli ile laikliğe uygun yapılması, kadınlara ve gençlere gelecekte örgüt içerisinde ve genel yönetimde öncelik verilmesi konuları sonuca bağlandı.

Genel kurulda yapılan seçimde Necip Şahin yeniden Genel Başkanlığa, Birol Keskin ve Necip Bakır Genel Başkan Yardımcılıklarına, Yeliz Erçakmam Hacıimamoğlu Genel Sekreterliğe, Ali Abidin Demirtan Genel Saymanlığa, Gamze İlkılınç, Mümtaz Ergun, Cemal Savyer ve Suat Dedelen Genel Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Özdilek Şimşek, Haluk Şenyuva ve Zekeriye Uçar Mali Denetleme Kurulna, Nazmiye Şenyuva, Figen Brandt ve Sadık Öztürk ise Hakem Kurulunda görev aldılar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.