İFAT FUARINDA TÜRKİYE MİLLİ STANDI

Yaşam 31.05.2016 - 09:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2215+ kez okundu.
 

İFAT FUARINDA TÜRKİYE MİLLİ STANDI

Münih İFAT 2016 Uluslararası Su, Atık su, Çöp ve Arıtma tesisleri Fuarı’nda Türkiye Milli Standı kuruldu.
Bu yılki fuarın Türkiye açısıdan en büyük özelliği ise, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO)  yirmi firmanın yer aldığı Türkiye Milli Standı’nın kurması oldu.   Münih İFAT 2016 Uluslararası Su, Atık su, Çöp ve Arıtma tesisleri Fuarı ellinci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. 58 ülkeden 3 bin 146 katılımcı firmanın yer aldığı fuarda, Türkiye 81 firma ile temsil ediliyor.  Bu yılki fuarın Türkiye açısıdan en büyük özelliği ise, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO)  yirmi firmanın yer aldığı Türkiye Milli Standı’nın kurması oldu.   İŞADAMLARINA VİZE MUAFİYETİ İSTENDİ Halle A1 317 / 416 – 5’de bulunan Türkiye Milli Standı’nı ziyaret eden Münih Başkonsolosu Mesut KOÇ ve Münih Ticaret Ataşesi İsmet SALİHOĞLU, İstanbul Ticaret Odası’ndan Şekib AVDAGİÇ (İTO Meclis Başkanı), Dursun TOPÇU (İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Abdullah Demir (İTO Meclis Üyesi) ve Mehmet Develioğlu (İTO Meclis Üyesi) ile görüştü. İşadamları,  Başkonsolos’a en büyük sorunlarının yine Almanya’nın işadamlarına vize verme konusundaki zorluklar getirmesi olduğunu söylediler. İşadamları, en azından kendilerine vize muafiyeti uygulanması gerektiğini, bunun Almanya’ın çıkarlarına da uygun olacağına dikkati çektiler. Başkonsolos Koç, ataşe Salihoğlu ve İTO heyeti fuardaki Türk firmalarını gezerek, katılım sertifaları dağıttılar.    135 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR Atık işleme, atık su işleme, iş güvenliği, elektronik bilgi işlem, donanım cihazlar, kaldırma aletleri, kanalizasyon, kanal temizleme, laboratuar tekniği, ölçüm teknikleri, pompalar, geri dönüşüm, sokak temizlik araçları, kış ve kar ile mücadele hizmetleri gibi ürünler sergilenecek olan fuara, bu yıl 135.000 uluslararası ziyaretçi beklenmektedir. Fuar, 3 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih İFAT 2016 Uluslararası Su, Atık su, Çöp ve Arıtma tesisleri Fuarı’nda Türkiye Milli Standı kuruldu.

Bu yılki fuarın Türkiye açısıdan en büyük özelliği ise, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO)  yirmi firmanın yer aldığı Türkiye Milli Standı’nın kurması oldu.  

Münih İFAT 2016 Uluslararası Su, Atık su, Çöp ve Arıtma tesisleri Fuarı ellinci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. 58 ülkeden 3 bin 146 katılımcı firmanın yer aldığı fuarda, Türkiye 81 firma ile temsil ediliyor.  Bu yılki fuarın Türkiye açısıdan en büyük özelliği ise, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO)  yirmi firmanın yer aldığı Türkiye Milli Standı’nın kurması oldu.  

İŞADAMLARINA VİZE MUAFİYETİ İSTENDİ

Halle A1 317 / 416 – 5’de bulunan Türkiye Milli Standı’nı ziyaret eden Münih Başkonsolosu Mesut KOÇ ve Münih Ticaret Ataşesi İsmet SALİHOĞLU, İstanbul Ticaret Odası’ndan Şekib AVDAGİÇ (İTO Meclis Başkanı), Dursun TOPÇU (İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Abdullah Demir (İTO Meclis Üyesi) ve Mehmet Develioğlu (İTO Meclis Üyesi) ile görüştü. İşadamları,  Başkonsolos’a en büyük sorunlarının yine Almanya’nın işadamlarına vize verme konusundaki zorluklar getirmesi olduğunu söylediler. İşadamları, en azından kendilerine vize muafiyeti uygulanması gerektiğini, bunun Almanya’ın çıkarlarına da uygun olacağına dikkati çektiler. Başkonsolos Koç, ataşe Salihoğlu ve İTO heyeti fuardaki Türk firmalarını gezerek, katılım sertifaları dağıttılar.   

135 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Atık işleme, atık su işleme, iş güvenliği, elektronik bilgi işlem, donanım cihazlar, kaldırma aletleri, kanalizasyon, kanal temizleme, laboratuar tekniği, ölçüm teknikleri, pompalar, geri dönüşüm, sokak temizlik araçları, kış ve kar ile mücadele hizmetleri gibi ürünler sergilenecek olan fuara, bu yıl 135.000 uluslararası ziyaretçi beklenmektedir. Fuar, 3 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.