ISARINSEL FESTİVALİ BAŞLIYOR

Etkinlik 29.08.2016 - 07:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2583+ kez okundu.
 

ISARINSEL FESTİVALİ BAŞLIYOR

Münih'in en renkli yaz festivallerinden olan IsarInselFest 02-04 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Geleneksel hale gelen festival bu yıl yedincisi ile Münihlileri ağırlayacak. Festivalin bu yılki parolası "Isar für alle" "Isar herkes için" olacak. Ludwigshafen ve Maximiliansbrücke arasındaki arazide gerçekleştirilecek olan etkinlikte çocuklar, aileler, gençler, yaşlılar için birbirinden ilginç kültürel ve müzikal programlar yer alacak. Festivali Cumartesi günü öğleden sonra Belediye Başkanı Dieter Reiter başlatacak. Farklı ülkelerden sanatçıların yer alacağı programda açık havada dans, müzik, tiyatro ve akrobosi etkinlikleri olacak. Etkinlikte sokak sanatçıları da yer alacak. Organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada festival sırasında etkinlik alanında ki yolların trafiğe kapatılacağı ve etkinlik zamanında katılımcıların araçlarını etkinlik alanına park etmemeleri uyarısında bulunuldu. Öte yandan etkinlik alanında bisiklet sokulmayacağı da belirtildi. munihinsesi.com / özel
Münih'in en renkli yaz festivallerinden olan IsarInselFest 02-04 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geleneksel hale gelen festival bu yıl yedincisi ile Münihlileri ağırlayacak. Festivalin bu yılki parolası "Isar für alle" "Isar herkes için" olacak.

Ludwigshafen ve Maximiliansbrücke arasındaki arazide gerçekleştirilecek olan etkinlikte çocuklar, aileler, gençler, yaşlılar için birbirinden ilginç kültürel ve müzikal programlar yer alacak.

Festivali Cumartesi günü öğleden sonra Belediye Başkanı Dieter Reiter başlatacak. Farklı ülkelerden sanatçıların yer alacağı programda açık havada dans, müzik, tiyatro ve akrobosi etkinlikleri olacak. Etkinlikte sokak sanatçıları da yer alacak.

Organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada festival sırasında etkinlik alanında ki yolların trafiğe kapatılacağı ve etkinlik zamanında katılımcıların araçlarını etkinlik alanına park etmemeleri uyarısında bulunuldu. Öte yandan etkinlik alanında bisiklet sokulmayacağı da belirtildi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.