KALP KRİZİ SEMİNERİ

Duyurular 19.07.2018 - 07:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2172+ kez okundu.
 

KALP KRİZİ SEMİNERİ

DITIB Jugend München Mehmet Akif Camii tarafından 22 Temmuz Pazar günü düzenlenecek seminer ile kalp krizi hakkında bilgiler verilecek. Etkinlik Moosacher Strasse 22 adresinde saat 14.00'te başlayacak.
DITIB Jugenden München Mehmet Akif Camii tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte kalp krizi riskleri, alınacak önlemler, acil müdahale ve kalp masajı nasıl yapılır konuları işlenecek. İki bölümden oluşacak olan seminerin ilk bölümünde kalbin fonksiyonları, çıkabilecek komplikasyonlar, alınacak tedbirler ve ilk müdahale teorik şekilde anlatılacak. Seminerin ikinci bölümünde ise MKT Rettungsdienst Krankentransport desteği ile ilk yardım mankenleri üzerinde uygulamalı eğitim yapılacak. Seminer kardiyoloji bölümü doktora adayı, son sınıf tıp öğrencileri ve acil tıp teknisyenleri tarafından yönetilecek.   
DITIB Jugend München Mehmet Akif Camii tarafından 22 Temmuz Pazar günü düzenlenecek seminer ile kalp krizi hakkında bilgiler verilecek. Etkinlik Moosacher Strasse 22 adresinde saat 14.00'te başlayacak.

DITIB Jugenden München Mehmet Akif Camii tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte kalp krizi riskleri, alınacak önlemler, acil müdahale ve kalp masajı nasıl yapılır konuları işlenecek. İki bölümden oluşacak olan seminerin ilk bölümünde kalbin fonksiyonları, çıkabilecek komplikasyonlar, alınacak tedbirler ve ilk müdahale teorik şekilde anlatılacak.

Seminerin ikinci bölümünde ise MKT Rettungsdienst Krankentransport desteği ile ilk yardım mankenleri üzerinde uygulamalı eğitim yapılacak. Seminer kardiyoloji bölümü doktora adayı, son sınıf tıp öğrencileri ve acil tıp teknisyenleri tarafından yönetilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.