KANUNU KONUŞTURAN ADAM DERSLERE BAŞLADI

Yaşam 18.10.2016 - 23:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2413+ kez okundu.
 

KANUNU KONUŞTURAN ADAM DERSLERE BAŞLADI

Ünlü Kanuni Zeki Göçmen, ÜçBeş Kişi Derneği’nin Sürahi Kültür Cafe’sinde mini bir konser verdi.
Ünlü Kanuni Zeki Göçmen, ÜçBeş Kişi Derneği’ne ait Sürahi Kültür Cafe’de mini bir konser verdi. Derneğin eğitim programları bünyesinde Pazar günlere Kanun dersleri veren sanatçı, ders sonrası istekleri kıramayıp, tüm ustalığını gösterdi. Sanatçıya, Münih’in ünlü ses sanatçısı eşi Yeşim Deniz’de dayanamayıp muhteşem sesiyle eşlik etti.  Petek Dinçkök, Zeynep Sali, Nükhet Duru ve Erol Evgin gibi sanatçılara eşlik eden  Zeki Göçmen “Ünlülerin kanuncusu” olarak biliniyor. Üstat, Pazar günleri 15.00-17.00 saatleri arası Sürahi Kültür Cafe’de ders veriyor.    Ahmet İNCEL / MÜNİH
Ünlü Kanuni Zeki Göçmen, ÜçBeş Kişi Derneği’nin Sürahi Kültür Cafe’sinde mini bir konser verdi.

Ünlü Kanuni Zeki Göçmen, ÜçBeş Kişi Derneği’ne ait Sürahi Kültür Cafe’de mini bir konser verdi. Derneğin eğitim programları bünyesinde Pazar günlere Kanun dersleri veren sanatçı, ders sonrası istekleri kıramayıp, tüm ustalığını gösterdi. Sanatçıya, Münih’in ünlü ses sanatçısı eşi Yeşim Deniz’de dayanamayıp muhteşem sesiyle eşlik etti.  Petek Dinçkök, Zeynep Sali, Nükhet Duru ve Erol Evgin gibi sanatçılara eşlik eden  Zeki Göçmen “Ünlülerin kanuncusu” olarak biliniyor. Üstat, Pazar günleri 15.00-17.00 saatleri arası Sürahi Kültür Cafe’de ders veriyor.   

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.