KELEBEKLER ÜÇÜNCÜ KEZ SALONU DOLDURDU

Kültür - Sanat 04.02.2020 - 00:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3267+ kez okundu.
 

KELEBEKLER ÜÇÜNCÜ KEZ SALONU DOLDURDU

SinemaTürk Filmzentrum e.V. tarafından geçtiğimiz Pazar günü City Kinos München’de gösterime sunulan “Kelebekler” filmine ilgi yoğun oldu. Türk film günlerinde daha önce iki kez gösterime giren filmin üçüncüsünde de sinema salonu doldu taştı. Bilet bulamayan bazı sinema severler geri dönmek zorunda kaldı.
Sinema Türk Derneği, “Kelebekler” adlı filmi üçüncü kez Münihli sinema severlerle buluşturdu. Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Karaçelik’in gerçekleştirdiği 2018 yapımı komedi – drama türündeki filmin başrollerinde Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan ve Tuğçe Altuğ yer alıyor.  Filmde, annelerinin intiharı sonrası farklı akrabalarına gönderilmiş ve yaklaşık yirmi yıl sonra, yabancılaştıkları babaları tarafından uzaktaki köylerine çağırılan, köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenen üç kardeşin öyküsü anlatılıyor.     Film gösterimi öncesi bir konuşma yapan Sinema Tük Derneği Başkanı Ayşe Gülcemal Sarılı; “Kelebekler filmini daha önce Türk film günlerinde iki kez göstermiş olmamıza rağmen bugün burayı bir kez daha dolu görmek bizi çok mutlu etti” dedi.    Konuşmasına SinemaTürk Filmzentrum e.V. hakkında bilgiler vererek devam eden Sarılı; “Sinema Türk Münihli sinemaseverlerin otuz yıldır Türk filmleri ile buluşmasını sağlayan bir dernek. Bu yıl 20-29 Mart tarihleri arasında Gasteig’ta Türk film günlerinin 31.  düzenleyeceğiz. Festival süresince uzun ve kısa metrajlı filmler ve ekolojik belgeseller izleyeceğiz. Aynı zamanda her sene olduğu gibi bu sene de özel konuklarımız olacak, filmlerden sonra konuklarımızla sohbet etme fırsatı bulacağız.  Bu yılki programımızı çok kısa süre içerisinde sosyal medyadan ve internet sitemiz üzerinden açıklayacağız. Burada olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz ve hepinize iyi seyirler diliyoruz” dedi.   Deniz Gezginci / Münih
SinemaTürk Filmzentrum e.V. tarafından geçtiğimiz Pazar günü City Kinos München’de gösterime sunulan “Kelebekler” filmine ilgi yoğun oldu. Türk film günlerinde daha önce iki kez gösterime giren filmin üçüncüsünde de sinema salonu doldu taştı. Bilet bulamayan bazı sinema severler geri dönmek zorunda kaldı.

Sinema Türk Derneği, “Kelebekler” adlı filmi üçüncü kez Münihli sinema severlerle buluşturdu. Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Karaçelik’in gerçekleştirdiği 2018 yapımı komedi – drama türündeki filmin başrollerinde Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan ve Tuğçe Altuğ yer alıyor.  Filmde, annelerinin intiharı sonrası farklı akrabalarına gönderilmiş ve yaklaşık yirmi yıl sonra, yabancılaştıkları babaları tarafından uzaktaki köylerine çağırılan, köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenen üç kardeşin öyküsü anlatılıyor.  

 

Film gösterimi öncesi bir konuşma yapan Sinema Tük Derneği Başkanı Ayşe Gülcemal Sarılı; “Kelebekler filmini daha önce Türk film günlerinde iki kez göstermiş olmamıza rağmen bugün burayı bir kez daha dolu görmek bizi çok mutlu etti” dedi.

 

 Konuşmasına SinemaTürk Filmzentrum e.V. hakkında bilgiler vererek devam eden Sarılı; “Sinema Türk Münihli sinemaseverlerin otuz yıldır Türk filmleri ile buluşmasını sağlayan bir dernek. Bu yıl 20-29 Mart tarihleri arasında Gasteig’ta Türk film günlerinin 31.  düzenleyeceğiz. Festival süresince uzun ve kısa metrajlı filmler ve ekolojik belgeseller izleyeceğiz. Aynı zamanda her sene olduğu gibi bu sene de özel konuklarımız olacak, filmlerden sonra konuklarımızla sohbet etme fırsatı bulacağız.  Bu yılki programımızı çok kısa süre içerisinde sosyal medyadan ve internet sitemiz üzerinden açıklayacağız. Burada olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz ve hepinize iyi seyirler diliyoruz” dedi.

 

Deniz Gezginci / Münih

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.