KONSOLOSLUKTAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET

Eğitim 09.03.2016 - 07:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3114+ kez okundu.
 

KONSOLOSLUKTAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET

Münih Başkonsolosluğu görev bölgesindeki liselerden yüksek not ortalamasıyla mezun olan Erhan Yalçın ve Gizem Şeyda Erbaş'a tablet hediye etti.
Berlin Büyükelçiliği tarafından gönderilen tablet bilgisayarlar Başkonsoloslukta düzenlenen törenle verildi.  Başkonsolos Mesut Koç , Konsolos Selçuk Eke, Eğitim Ataşeliği personeli Gonca Önal törende ev sahipliği yaparken, törende öğrencilerin aileleri ve Vestel firmasının Almanya'dan sorumlu Genel Müdürü Özcan Karadoğan'ın da hazır bulundu. Törende ayrıca Berlin Büyükelçisi tarafından imzalanan tebrik yazıları başarılı öğrencilere sunuldu.  Kaynak: Konsolosluk Sosyal Medya Adresi
Münih Başkonsolosluğu görev bölgesindeki liselerden yüksek not ortalamasıyla mezun olan Erhan Yalçın ve Gizem Şeyda Erbaş'a tablet hediye etti.

Berlin Büyükelçiliği tarafından gönderilen tablet bilgisayarlar Başkonsoloslukta düzenlenen törenle verildi. 

Başkonsolos Mesut Koç , Konsolos Selçuk Eke, Eğitim Ataşeliği personeli Gonca Önal törende ev sahipliği yaparken, törende öğrencilerin aileleri ve Vestel firmasının Almanya'dan sorumlu Genel Müdürü Özcan Karadoğan'ın da hazır bulundu. Törende ayrıca Berlin Büyükelçisi tarafından imzalanan tebrik yazıları başarılı öğrencilere sunuldu. 

Kaynak: Konsolosluk Sosyal Medya Adresi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.