KORONA VİRÜSÜ NURETTİN RENÇBER’İ DE VAZGEÇİRDİ

Yaşam 07.03.2020 - 23:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2115+ kez okundu.
 

KORONA VİRÜSÜ NURETTİN RENÇBER’İ DE VAZGEÇİRDİ

Türk Halk müziğinin güçlü isimlerinden Nurettin Rençber, 14 Mart Cumartesi akşamıTurkuaz Event organizasyonu ile gerçekleştireceği Münih konserini Korona virüsü nedeni ile iptal etti.
Münihli hayranlarına çektiği video ile bir mesaj gönderen Nurettin Rençber; “Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi Korona virüsü adı verilen salgın hastalık yüzünden dünyanın her yerinde festivaller, etkinlikler, fuarlar, buluşmalar, uçuşlar konserler birer birer iptal edilmektedir. Biz de hem siz dinleyicilerimizin sağlığı açısından hem de toplumsal sağlığımızın bir gereği olarak Eda Hanım ile yaptığımız karşılıklı görüş alış verişlerinde 14 Mart 2020’de Münih’te yapacağımız konserimizi iptal etmenin isabetli olacağını düşündük. Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri doğrultusunda yaptığımız bu iptalden dolayı tüm dinleyicilerimizden özür diliyor ve ileriki bir sezonda yine aynı organizasyon ile ve Eda Hanım ile yapacağımız bir konser ile siz Münihlilerle buluşabileceğimizi umut ediyor ve hepinizi gözlerinden öpüyorum. Kalın sağlıcakla. Saygılarımla” açıklamasında bulundu. Avrupa'da ilk kez sahne almaya hazırlanan Ümit Besen ve Pamela ikilisi de Korona virüsü nedeni ile Münih’e gelmekten vazgeçmişti. Deniz Gezginci - Münih
Türk Halk müziğinin güçlü isimlerinden Nurettin Rençber, 14 Mart Cumartesi akşamıTurkuaz Event organizasyonu ile gerçekleştireceği Münih konserini Korona virüsü nedeni ile iptal etti.

Münihli hayranlarına çektiği video ile bir mesaj gönderen Nurettin Rençber; “Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi Korona virüsü adı verilen salgın hastalık yüzünden dünyanın her yerinde festivaller, etkinlikler, fuarlar, buluşmalar, uçuşlar konserler birer birer iptal edilmektedir. Biz de hem siz dinleyicilerimizin sağlığı açısından hem de toplumsal sağlığımızın bir gereği olarak Eda Hanım ile yaptığımız karşılıklı görüş alış verişlerinde 14 Mart 2020’de Münih’te yapacağımız konserimizi iptal etmenin isabetli olacağını düşündük. Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri doğrultusunda yaptığımız bu iptalden dolayı tüm dinleyicilerimizden özür diliyor ve ileriki bir sezonda yine aynı organizasyon ile ve Eda Hanım ile yapacağımız bir konser ile siz Münihlilerle buluşabileceğimizi umut ediyor ve hepinizi gözlerinden öpüyorum. Kalın sağlıcakla. Saygılarımla” açıklamasında bulundu.

Avrupa'da ilk kez sahne almaya hazırlanan Ümit Besen ve Pamela ikilisi de Korona virüsü nedeni ile Münih’e gelmekten vazgeçmişti.

Deniz Gezginci - Münih

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.