LANDSHUT KERMESTE BULUŞTU

Yaşam 22.04.2019 - 22:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1727+ kez okundu.
 

LANDSHUT KERMESTE BULUŞTU

Aşağı Bavyera’nın Landshut şehri Ditib Yunus Emre Camii' de düzenlenen kermese Landshut çevresinde yaşayan Türk ve Alman misafirler büyük ilgi gösterdi.
Landshut Ditib Yunus Emre Camii Kadınlar Kolu Başkanı Azime Hal,’’Güzel havada iki gün süren kermese katılan uzaktan yakından çok sayıdaki misafirlerimiz gril, lahmacun, gözleme ve salata çeşitlerimizle ağırladık. Yemek çeşitlerinin misafirlerimize sunulmasında emeği geçen Şerife Öbeksiz, Semiha Alagöz, Serap Yıldız, Halime Ceylan, Semra Keser, Gönül Kölen, Dudu Çelim ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.’’diye sevincini bildirdi. Tevfik ŞENDÖL / Landshut  
Aşağı Bavyera’nın Landshut şehri Ditib Yunus Emre Camii' de düzenlenen kermese Landshut çevresinde yaşayan Türk ve Alman misafirler büyük ilgi gösterdi.

Landshut Ditib Yunus Emre Camii Kadınlar Kolu Başkanı Azime Hal,’’Güzel havada iki gün süren kermese katılan uzaktan yakından çok sayıdaki misafirlerimiz gril, lahmacun, gözleme ve salata çeşitlerimizle ağırladık. Yemek çeşitlerinin misafirlerimize sunulmasında emeği geçen Şerife Öbeksiz, Semiha Alagöz, Serap Yıldız, Halime Ceylan, Semra Keser, Gönül Kölen, Dudu Çelim ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.’’diye sevincini bildirdi.

Tevfik ŞENDÖL / Landshut

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.