LEZİZEL’DEN MANTI TADINDA MÜZİK ŞÖLENİ

Etkinlik 24.07.2018 - 23:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3189+ kez okundu.
 

LEZİZEL’DEN MANTI TADINDA MÜZİK ŞÖLENİ

Türk mutfağının en leziz ve en zahmetli yemeği olan mantıyı Münih ile tanıştıran Lezizel Mantı, Riem Arcaden’de ki şubesinde düzenlediği etkinlikle müşterilerine hem mantı hem de müzik ziyafeti sundu.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte davetlilere mantı ve ev yapımı limonata dağıtıldı. Münihli Türk müzisyen Furkan Sakızlı seslendirdiği şarkılarla müşterilere keyifli dakikalar yaşattı.   Türk mutfağının sadece döner ve kebaptan ibaret olmadığını Almanlara göstermek için yola çıkan Uğur ve Oğuz Örgün kardeşler, Münih’te  kurdukları Lezizel markası ile mantıyı da Münih’e sevdirdi.   Lezizel Mantı’nın Münih’te dört şubesinin bulunduğunu belirten İşletmeci Uğur Örgün; “İlk bayiliğimizi verdiğimiz Riem Arcaden şubemizde pilot bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikteki amacımız müşterilerimize hem bir kültürel faaliyet vermek hem de Türk mutfağının en leziz yemeklerinden olan mantıyı tanıtmaktı” dedi.   Münih piyasasına ev yapımı mantıyı getirmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirten Örgün; “Piyasada ev yapımı kalitesinde mantı olmadığı için kardeşimle birlikte bu yola çıktık.  Almanya’da Türk mutfağı tanınıyor ama genelde döner kebap biliniyor. Türk mutfağının bir parçası olan ev yapımı mantıyı da biz getirmek istedik. Mantılarımızı Münih’te ki imalathanemizde hazırlıyoruz. En önemlisi de ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Mantıyı Türkler kadar Almanlar da çok beğeniyorlar” dedi.   Lezizel Mantı’nın etkinliğinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten müzisyen Furkan Sakızlı ise; “Açık söylemek gerekirse öncelikle buraya mantı yemeğe, etkinliğe mantı tadında güzel şarkılarla renk katmaya geldim” dedi.   İşletmeci Uğur Örgün Lezizel Mantı’nın diğer şubelerinde de önümüzdeki aylarda bu tarz etkinlikleri  yapmayı düşündüklerinin müjdesini verdi.   Munihinsesi.com / özel
Türk mutfağının en leziz ve en zahmetli yemeği olan mantıyı Münih ile tanıştıran Lezizel Mantı, Riem Arcaden’de ki şubesinde düzenlediği etkinlikle müşterilerine hem mantı hem de müzik ziyafeti sundu.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte davetlilere mantı ve ev yapımı limonata dağıtıldı. Münihli Türk müzisyen Furkan Sakızlı seslendirdiği şarkılarla müşterilere keyifli dakikalar yaşattı.

 

Türk mutfağının sadece döner ve kebaptan ibaret olmadığını Almanlara göstermek için yola çıkan Uğur ve Oğuz Örgün kardeşler, Münih’te  kurdukları Lezizel markası ile mantıyı da Münih’e sevdirdi.

 

Lezizel Mantı’nın Münih’te dört şubesinin bulunduğunu belirten İşletmeci Uğur Örgün; “İlk bayiliğimizi verdiğimiz Riem Arcaden şubemizde pilot bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikteki amacımız müşterilerimize hem bir kültürel faaliyet vermek hem de Türk mutfağının en leziz yemeklerinden olan mantıyı tanıtmaktı” dedi.

 

Münih piyasasına ev yapımı mantıyı getirmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirten Örgün; “Piyasada ev yapımı kalitesinde mantı olmadığı için kardeşimle birlikte bu yola çıktık.  Almanya’da Türk mutfağı tanınıyor ama genelde döner kebap biliniyor. Türk mutfağının bir parçası olan ev yapımı mantıyı da biz getirmek istedik. Mantılarımızı Münih’te ki imalathanemizde hazırlıyoruz. En önemlisi de ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Mantıyı Türkler kadar Almanlar da çok beğeniyorlar” dedi.

 

Lezizel Mantı’nın etkinliğinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten müzisyen Furkan Sakızlı ise; “Açık söylemek gerekirse öncelikle buraya mantı yemeğe, etkinliğe mantı tadında güzel şarkılarla renk katmaya geldim” dedi.

 

İşletmeci Uğur Örgün Lezizel Mantı’nın diğer şubelerinde de önümüzdeki aylarda bu tarz etkinlikleri  yapmayı düşündüklerinin müjdesini verdi.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.