MASAL FESTİVALİNDE HİKAYELER CANLANDI

Yaşam 10.12.2016 - 13:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1973+ kez okundu.
 

MASAL FESTİVALİNDE HİKAYELER CANLANDI

Münih'te dördüncüsü gerçekleşen masal festivalinde, ÜÇ BEŞ KİŞİ hareketi Türk masalını temsil etti.
Yoğun katılım ile Gasteig Kültür Merkezi Belediye Kütüphanesi salonunda gerçekleşen etkinlikte en çok çocuklar eğlendi. "Perili Orman" ismindeki masalı Almanca okuyan Levent Ekiz, çoğunluğu çocuklardan oluşan seyirciler tarafından programın sonunda alkışlandı. Dernek üyelerinin masala mimikleri ile eşlik etmesi dinleyiciler tarafından beğeni topladı. Başta Almanca bir konuşma yapan Ekiz, masalın Karadeniz bölgesini anlattığını ve dünya güzeli Emine'nin iyilik için verdiği mücadeleyi konu içerdiğini söyledi. Dernek üyeleri Funda Kurt, Duygu Keskin ve Duygu Aksu masalın okunduğu alanı Karadeniz motifleri ile süslediler ve gelen misafirlere findik kurabiyesi taktım ettiler. Derneğin küçük üyesi Miray Bilik de  Almanca masalın önümüzdeki yıl bir tiyatroda gösterileceğinin müjdesini verdi. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih'te dördüncüsü gerçekleşen masal festivalinde, ÜÇ BEŞ KİŞİ hareketi Türk masalını temsil etti.

Yoğun katılım ile Gasteig Kültür Merkezi Belediye Kütüphanesi salonunda gerçekleşen etkinlikte en çok çocuklar eğlendi. "Perili Orman" ismindeki masalı Almanca okuyan Levent Ekiz, çoğunluğu çocuklardan oluşan seyirciler tarafından programın sonunda alkışlandı. Dernek üyelerinin masala mimikleri ile eşlik etmesi dinleyiciler tarafından beğeni topladı. Başta Almanca bir konuşma yapan Ekiz, masalın Karadeniz bölgesini anlattığını ve dünya güzeli Emine'nin iyilik için verdiği mücadeleyi konu içerdiğini söyledi.


Dernek üyeleri Funda Kurt, Duygu Keskin ve Duygu Aksu masalın okunduğu alanı Karadeniz motifleri ile süslediler ve gelen misafirlere findik kurabiyesi taktım ettiler. Derneğin küçük üyesi Miray Bilik de  Almanca masalın önümüzdeki yıl bir tiyatroda gösterileceğinin müjdesini verdi.

Ahmet İNCEL / MÜNİH


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.