MASH FESTİVALİ BAŞLIYOR

Etkinlik 28.06.2016 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2191+ kez okundu.
 

MASH FESTİVALİ BAŞLIYOR

Münih'te 01-03 Temmuz tarihleri arasında Mash Festivali gerçekleştirilecek.
Olimpiapark'ta gerçekleştirilecek olan üç günlük etkinlikte ziyaretçileri eylem, eğlence, bilgi ve müzik gibi bir sürü aktivite bekliyor. İnteraktif bölgelerin yer alacağı etkinlikte oluşturulacak olan Kültür Köyü'nde müzik, sanat, kültür buluşacak. Geçen yıla oranla bu yıl daha büyük bir organizasyonla kapılarını açacak olan Mash 2016'da aksiyon sporları da yer alacak. Kurulacak olan Mash Parti sahnesinde de ziyaretçiler müziğe doyacak.
Münih'te 01-03 Temmuz tarihleri arasında Mash Festivali gerçekleştirilecek.

Olimpiapark'ta gerçekleştirilecek olan üç günlük etkinlikte ziyaretçileri eylem, eğlence, bilgi ve müzik gibi bir sürü aktivite bekliyor.

İnteraktif bölgelerin yer alacağı etkinlikte oluşturulacak olan Kültür Köyü'nde müzik, sanat, kültür buluşacak.

Geçen yıla oranla bu yıl daha büyük bir organizasyonla kapılarını açacak olan Mash 2016'da aksiyon sporları da yer alacak.

Kurulacak olan Mash Parti sahnesinde de ziyaretçiler müziğe doyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.