MİLLİ GÖRÜŞTEN BÜYÜK KATILIMLI TOPLANTI

Yaşam 09.10.2016 - 23:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1450+ kez okundu.
 

MİLLİ GÖRÜŞTEN BÜYÜK KATILIMLI TOPLANTI

Kısa adı IGMG olan, İslam Toplumu Milli Görüş Güney Bavyera Bölge Başkanlığı izin sonu ilk toplantısını geniş bir katılımla Fürstenfeldbruck şehrinin Veranstaltungsforum Salonlarında gerçekleştirdi.
Yapılan toplantıya Bölge yürütme kurulunun yanında, Güney Bavyerada faaliyet gösteren tüm Milli Görüş Şubelerinin Ana Teşkilatı, Kadınlar Teşkilatı, Gençlik Teşkilatı ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı idarecileri katıldı. Toplam beşyüze yakın idarecinin hazır bulunduğu toplantıda Bölge Yürütme Kurulu Ana Birimleri 2016 hedeflerini ve şimdiye kadar yapılan faaliyetlerini katılan idarecilere tanıttılar. Daha sonra Sahneye Bölge idaresinde veya Şube’sinde görev almış eski Başkanlar davet edilerek kendilerine teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminin ardından kürsüye gelen IGMG Gençlik Başkanı Ünal Ünalan teşkilatın çalışmaları, ümmet için yapmış oldukları faaliyetler hakkında kısa bir konuşma yaptı. Proğramın sonunda kürsüye gelen IGMG Güney Bayyera Bölge Başkanı, M. Tayyip Sayan ise kısaca şöyle konuştu: ‘Bugün 1 Muharrem 1438.  Hicri yılbaşımız.  Allah Rasulu (SAV) Hicreti niye yaptı? Bunu idrak etmemiz gerekli. Hicret olmasaydı Bedir olmayacaktı. Hakka inanan azınlığın, Allahın düşmanı olan çoğunluğa galip geleceğini öğrenemeyecektik. Hicret olmasaydı Uhud olmayacaktı. Emre itaatsizliğin ne gibi bir faturası, bir bedeli olacağını öğrenemeyecektik. Eğitim Kurumlarımız güzel faaliyetlerde bulunuyor. Geleceğimiz bizler için çok önemli. Onun için herkesin Eğitim Kurumlarına destek ve katkıda bulunması gerekmektedir. Yardım Kuruluşumuz Hasene Derneği, izin mevsimi olmasına rağmen Güney Bavyera bölgemizdeki kurban kampanyası çalışmasında oranda Avrupa Birincisi oldu. Allah hayırlarımızı kabul eylesin‘ Haber / Fotoğraflar:    Aydın ERDEM
Kısa adı IGMG olan, İslam Toplumu Milli Görüş Güney Bavyera Bölge Başkanlığı izin sonu ilk toplantısını geniş bir katılımla Fürstenfeldbruck şehrinin Veranstaltungsforum Salonlarında gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıya Bölge yürütme kurulunun yanında, Güney Bavyerada faaliyet gösteren tüm Milli Görüş Şubelerinin Ana Teşkilatı, Kadınlar Teşkilatı, Gençlik Teşkilatı ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı idarecileri katıldı.

Toplam beşyüze yakın idarecinin hazır bulunduğu toplantıda Bölge Yürütme Kurulu Ana Birimleri 2016 hedeflerini ve şimdiye kadar yapılan faaliyetlerini katılan idarecilere tanıttılar.

Daha sonra Sahneye Bölge idaresinde veya Şube’sinde görev almış eski Başkanlar davet edilerek kendilerine teşekkür plaketi verildi.

Plaket takdiminin ardından kürsüye gelen IGMG Gençlik Başkanı Ünal Ünalan teşkilatın çalışmaları, ümmet için yapmış oldukları faaliyetler hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Proğramın sonunda kürsüye gelen IGMG Güney Bayyera Bölge Başkanı, M. Tayyip Sayan ise kısaca şöyle konuştu: ‘Bugün 1 Muharrem 1438.  Hicri yılbaşımız.  Allah Rasulu (SAV) Hicreti niye yaptı? Bunu idrak etmemiz gerekli. Hicret olmasaydı Bedir olmayacaktı. Hakka inanan azınlığın, Allahın düşmanı olan çoğunluğa galip geleceğini öğrenemeyecektik. Hicret olmasaydı Uhud olmayacaktı. Emre itaatsizliğin ne gibi bir faturası, bir bedeli olacağını öğrenemeyecektik. Eğitim Kurumlarımız güzel faaliyetlerde bulunuyor. Geleceğimiz bizler için çok önemli. Onun için herkesin Eğitim Kurumlarına destek ve katkıda bulunması gerekmektedir. Yardım Kuruluşumuz Hasene Derneği, izin mevsimi olmasına rağmen Güney Bavyera bölgemizdeki kurban kampanyası çalışmasında oranda Avrupa Birincisi oldu. Allah hayırlarımızı kabul eylesin‘

Haber / Fotoğraflar:    Aydın ERDEM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.