MİLLİ İRADE

23.10.2016 - 14:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1068+ kez okundu.
 

MİLLİ İRADE

Münihin Sesi köşe yazarlarından Zekeriye Uçar'ın MİLLİ İRADE başlıklı yazısına haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Atatürk ‚‘’Medreselerden yetişme şeriatçıların vicdanlar üzerindeki egemenliği yıkılıp LAİK bir devlet sisteminde dünya işlerini yalnız akıl yolu ile yapmadıkça, toplumu değiştirmeye, ilerlemeye, kalkındırmaya, rejimi devamlı ve kararlı bir hürriyet rejimi yapmaya olanak yoktur.’’ der. Osmanlının medreseleri günümüzün İmam Hatipleri… Çoçuk yuvalarından başlayan eğitim Yüksek Öğrenim’e kadar imam hatipleştirildi. Böylece düşünmeyen, fikri olmayan beyni yıkanmış nesiller yetiştiriliyor. Türkiye’de en büyük darbe 4+4+4 eğitim sistemiyle yapıldı. Hemen arkasından yüzbinlerce kız çocuğu okuldan alındı.  Bağışıklık kazandırılmış beyinlere ne anlatsanız boşunadır. Düşündüren, sorgulayan bir kitap dahi okutturamazsınız, çünküşeytan işidir. 7 yaşında bir kız çocuğunun evlendirilebileceğinin fetvasını veren zihniyet bir sonuçtur. Bu sonucun oluşturduğu mekanizmaya Milli İrade deniyor. Yönetenlerin güçlerini kanıtlamak için başvurdukları mekanizma. Cahil bırakılan, beyinleri yıkanan nesillerin oluşturduğu Milli İrade, O’nun dediği olur. Türkiye’de bundan sonra yapılan her seçim daha da karanlık bir gelecek demektir. Kurtuluş ATATÜRK’te yatıyor! İdare-i Maslahatçı‘ olmayalım, devrimci olalım. Zekeriye UÇARzekeriyeucar@hotmail.de  * Münihin Sesi.com sitesinde yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur...
Münihin Sesi köşe yazarlarından Zekeriye Uçar'ın MİLLİ İRADE başlıklı yazısına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Atatürk ‚‘’Medreselerden yetişme şeriatçıların vicdanlar üzerindeki egemenliği yıkılıp LAİK bir devlet sisteminde dünya işlerini yalnız akıl yolu ile yapmadıkça, toplumu değiştirmeye, ilerlemeye, kalkındırmaya, rejimi devamlı ve kararlı bir hürriyet rejimi yapmaya olanak yoktur.’’ der.

Osmanlının medreseleri günümüzün İmam Hatipleri…

Çoçuk yuvalarından başlayan eğitim Yüksek Öğrenim’e kadar imam hatipleştirildi. Böylece düşünmeyen, fikri olmayan beyni yıkanmış nesiller yetiştiriliyor.

Türkiye’de en büyük darbe 4+4+4 eğitim sistemiyle yapıldı. Hemen arkasından yüzbinlerce kız çocuğu okuldan alındı. 

Bağışıklık kazandırılmış beyinlere ne anlatsanız boşunadır. Düşündüren, sorgulayan bir kitap dahi okutturamazsınız, çünküşeytan işidir. 7 yaşında bir kız çocuğunun evlendirilebileceğinin fetvasını veren zihniyet bir sonuçtur. Bu sonucun oluşturduğu mekanizmaya Milli İrade deniyor.

Yönetenlerin güçlerini kanıtlamak için başvurdukları mekanizma. Cahil bırakılan, beyinleri yıkanan nesillerin oluşturduğu Milli İrade, O’nun dediği olur.

Türkiye’de bundan sonra yapılan her seçim daha da karanlık bir gelecek demektir.

Kurtuluş ATATÜRK’te yatıyor!

İdare-i Maslahatçı‘ olmayalım, devrimci olalım.

Zekeriye UÇAR
zekeriyeucar@hotmail.de  

* Münihin Sesi.com sitesinde yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur...


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.