MÜNİH’TE DİTİB’TEN ANLAMLI KONFERANS

Yaşam 09.10.2016 - 23:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1535+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE DİTİB’TEN ANLAMLI KONFERANS

Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Münih’te DİTİB’in düzenlediği etkinlikte “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi.
Münihlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşma yapan Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi.  Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Münih’te DİTİB’in düzenlediği etkinlikte “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi. Münihlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşma yapan Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Din Görevlisi Orhan Bal Kuran’dan ayetler okudu. DİTİB Güney Bavyera  Eyalet Birliği Başkanı Önder Yıldızdan sonra Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal bir konuşma yaptı. Uysal, konuşmasında Peygamber efendimizin sünnetinin anlaşılması açısından hadislerin önemine dikkati çekti ve  “Biz Kuran'da bahsedilen hiç bir peygamberi ayırmadan saygı duyarız” dedi. Uysal, konuşmasında özellikle yurt dışında camilerin Türk toplumu açısından önemine dikkati çekti. diyen Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi.   Din görevlileri Faruk Aydın, Ali Çetin ve Rasul Ceylan’dan oluşan ilahiler grubunun okuduğu ilahiler salonda büyük bir ilgi ile dinlendi. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, büyük alkışlarla konuşmaya başladı. Oldukça etkileyici bir konuşma yapan Şenocak, “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Münih’te DİTİB’in düzenlediği etkinlikte “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi.

Münihlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşma yapan Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, Münih’te DİTİB’in düzenlediği etkinlikte “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi. Münihlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşma yapan Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Din Görevlisi Orhan Bal Kuran’dan ayetler okudu. DİTİB Güney Bavyera  Eyalet Birliği Başkanı Önder Yıldızdan sonra Münih Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal bir konuşma yaptı. Uysal, konuşmasında Peygamber efendimizin sünnetinin anlaşılması açısından hadislerin önemine dikkati çekti ve  “Biz Kuran'da bahsedilen hiç bir peygamberi ayırmadan saygı duyarız” dedi. Uysal, konuşmasında özellikle yurt dışında camilerin Türk toplumu açısından önemine dikkati çekti. diyen Uysal “Camiler, bizim birlik ve beraberliğimizin kalesidir” dedi.

 

Din görevlileri Faruk Aydın, Ali Çetin ve Rasul Ceylan’dan oluşan ilahiler grubunun okuduğu ilahiler salonda büyük bir ilgi ile dinlendi. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, büyük alkışlarla konuşmaya başladı. Oldukça etkileyici bir konuşma yapan Şenocak, “İslam’la diriliş, Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans verdi.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.