MÜNİH’TE SON İFTARI KARADENİZLİLER VERDİ

Yaşam 06.07.2016 - 10:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2146+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE SON İFTARI KARADENİZLİLER VERDİ

Münih’te Ramazan ayının son iftarını Münih Trabzon-Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği verdi.
Başkanı Süleyman Aydın tüm Münihliler'i 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etti.  Münih’te Ramazan ayının son iftarını Münih Trabzon-Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği verdi. Başkanı Süleyman Aydın tüm Münihliler'i 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etti. Dernek lokalindeki son iftara Türk STK temsilciler, banka yöneticileri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.   MENÜYÜ FOLKLORCÜ KIZLAR HAZIRLADI Dernek konukları, yönetimden Ayşe Şafak ve derneğin Almanya şampiyonu folklor ekibindeki kızları beraberce hazırlamış oldukları iftar menüsüyle ağırladı. Konuklar yemekleri büyük bir beğeni ile yerlerken, marifetli kızlara övgüler yağdırdılar. İftarda konuşma yapan başkan Süleyman Aydın “Güzel yurdumuzun güzel insanlarına burada selam ederim. Buruk bir Ramazan geçirdik. Şehitlerimizi minnetle anıyorum. Oğullarını sağ salim beklerken bayrağa sarılı tabutla gören anne babalara Allah sabır versin. Yüce yaradan vatanımızı bu bombalı saldırılardan korusun” dedi. İftar açma duasını da yapan başkan “dargın olduklarınız varsa, lütfen mutlaka büyük küçük demeden arayın, barışın” dedi. Başkan Aydın, Karadenizli olsun olmasın tüm Münihli Türkleri Alman dostlarıyla birlikte 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etmeyi de ihmal etmedi.    Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih’te Ramazan ayının son iftarını Münih Trabzon-Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği verdi.

Başkanı Süleyman Aydın tüm Münihliler'i 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etti. 

Münih’te Ramazan ayının son iftarını Münih Trabzon-Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği verdi. Başkanı Süleyman Aydın tüm Münihliler'i 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etti. Dernek lokalindeki son iftara Türk STK temsilciler, banka yöneticileri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

 

MENÜYÜ FOLKLORCÜ KIZLAR HAZIRLADI

Dernek konukları, yönetimden Ayşe Şafak ve derneğin Almanya şampiyonu folklor ekibindeki kızları beraberce hazırlamış oldukları iftar menüsüyle ağırladı. Konuklar yemekleri büyük bir beğeni ile yerlerken, marifetli kızlara övgüler yağdırdılar. İftarda konuşma yapan başkan Süleyman Aydın “Güzel yurdumuzun güzel insanlarına burada selam ederim. Buruk bir Ramazan geçirdik. Şehitlerimizi minnetle anıyorum. Oğullarını sağ salim beklerken bayrağa sarılı tabutla gören anne babalara Allah sabır versin. Yüce yaradan vatanımızı bu bombalı saldırılardan korusun” dedi. İftar açma duasını da yapan başkan “dargın olduklarınız varsa, lütfen mutlaka büyük küçük demeden arayın, barışın” dedi.

Başkan Aydın, Karadenizli olsun olmasın tüm Münihli Türkleri Alman dostlarıyla birlikte 14-17 Temmuz tarihleri arasında Bad Wörishofen’da yapılacak Kadırga Şenlikleri’ne davet etmeyi de ihmal etmedi.   

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.