MÜNİH’TEN AFRİKA’YA YARDIM ELİ

Yaşam 18.06.2016 - 22:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2506+ kez okundu.
 

MÜNİH’TEN AFRİKA’YA YARDIM ELİ

Time To Help Yardım Derneği Münih Şubesi Ramazan ayı kampanyasında Uganda ve Senegal’e yardım elini uzattı.
Dernek gönüllüleri, Münih ve çevre illerde yaşayan yardımseverlerin emanetlerini Afrika’daki muhtaçlara ulaştırarak kurak topraklara ümit tohumları ekti. Münih’ten hareket eden 10 gönüllünün arasında yer alan Recep Çakıl: “Senegal’deki hizmet gönüllüleri 20 yıldır eğitim ve yardım faaliyetleri yürütüyor. Münih’ten yapılan yardımlar oradaki muhtaçlara sadece Ramazan kumanyası olarak gitmiyor, umut vadeden yeni bir medeniyetin yapı taşları olarak hizmet ediyor.” diyerek Senegal’deki manzarayı resmetti. “Anadolu’nun fedakar insanının Senegal’deki hizmetleri 20 yıl önce başlamış. Bu adanmış ruhlar oralarda o kadar samimi işlere imza atmışlar ve oranın yaralarına o kadar güzel merhem olmuşlar ki Senegalliler de Anadolu insanını bağrına basmış. Yavuz Selim Koleji’nin ismiyle her yerde kolaylık gördük.” şeklinde yaşadığı tecrübelerini anlatan Çakıl, “Dağıtım çok iyi organize edildi. Kimin nereye ne dağıtacağı belliydi. Senegal’de şunu gördüm; Münih’den oraya gönderdiğimiz bir gıda paketi orada sadece gıda paketi olarak kalmıyor. Her bir yardım kara kıtanın incilerine ümit vadeden yeni bir medeniyetin yapı taşlarını oluşturuyor.” diye konuştu. Time To Help Dernegi detayli bilgi icin su adreslerden ulasilabilinir.  http://de.timetohelp.eu/de  Erhan Karaca / Münih
Time To Help Yardım Derneği Münih Şubesi Ramazan ayı kampanyasında Uganda ve Senegal’e yardım elini uzattı.

Dernek gönüllüleri, Münih ve çevre illerde yaşayan yardımseverlerin emanetlerini Afrika’daki muhtaçlara ulaştırarak kurak topraklara ümit tohumları ekti.

Münih’ten hareket eden 10 gönüllünün arasında yer alan Recep Çakıl: “Senegal’deki hizmet gönüllüleri 20 yıldır eğitim ve yardım faaliyetleri yürütüyor. Münih’ten yapılan yardımlar oradaki muhtaçlara sadece Ramazan kumanyası olarak gitmiyor, umut vadeden yeni bir medeniyetin yapı taşları olarak hizmet ediyor.” diyerek Senegal’deki manzarayı resmetti.

“Anadolu’nun fedakar insanının Senegal’deki hizmetleri 20 yıl önce başlamış. Bu adanmış ruhlar oralarda o kadar samimi işlere imza atmışlar ve oranın yaralarına o kadar güzel merhem olmuşlar ki Senegalliler de Anadolu insanını bağrına basmış. Yavuz Selim Koleji’nin ismiyle her yerde kolaylık gördük.” şeklinde yaşadığı tecrübelerini anlatan Çakıl, “Dağıtım çok iyi organize edildi. Kimin nereye ne dağıtacağı belliydi. Senegal’de şunu gördüm; Münih’den oraya gönderdiğimiz bir gıda paketi orada sadece gıda paketi olarak kalmıyor. Her bir yardım kara kıtanın incilerine ümit vadeden yeni bir medeniyetin yapı taşlarını oluşturuyor.” diye konuştu.

Time To Help Dernegi detayli bilgi icin su adreslerden ulasilabilinir.  http://de.timetohelp.eu/de 

Erhan Karaca / Münih


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.