MÜNİH'İN KONUT SORUNU PROJESİ

Projeler 11.06.2020 - 23:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2485+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN KONUT SORUNU PROJESİ

Münihin Sesi olarak gerçekleştirdiğimiz "Konut Bulma Sosyal Projesi"inde evini, odasını kiraya vermek isteyenler ile kalacak yer sıkıntısı çekenleri aynı networkte buluşturuyoruz.
Münihin Sesi olarak özellikle Münih’e okumak için gelen öğrencilerin kanayan yarası “KALACAK YER” sorununa katkıda bulunmak için başlattığımız sosyal yardımlaşma projesi devam ediyor.    Evini, odasını kiraya vermek isteyenler ile kalacak yer sıkıntısı çekenleri aynı networkte buluşturuyoruz.   Bu projeye katkıda bulunmak isteyenleri ve kalacak yer sıkıntısı çekenleri Münihin Sesi WhatsApp grubuna katılmaya davet ediyoruz.   Projeye katılmak isteyenlerin bu paylaşımın altına yorum yapması halinde Münihin Sesi WhatsApp grubu katılım linki kendilerine gönderilecektir.   Konut Bulma  ile ilgili projemizi  sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;    Instagram: www.instagram.com/munihinsesi   Facebook: www.facebook.com/munihinsesi   Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi   WhatsApp Grup: +90 5368638699 (Linke tıklayarak gruba üye olabilirsiniz)
Münihin Sesi olarak gerçekleştirdiğimiz "Konut Bulma Sosyal Projesi"inde evini, odasını kiraya vermek isteyenler ile kalacak yer sıkıntısı çekenleri aynı networkte buluşturuyoruz.

Münihin Sesi olarak özellikle Münih’e okumak için gelen öğrencilerin kanayan yarası “KALACAK YER” sorununa katkıda bulunmak için başlattığımız sosyal yardımlaşma projesi devam ediyor. 

 

Evini, odasını kiraya vermek isteyenler ile kalacak yer sıkıntısı çekenleri aynı networkte buluşturuyoruz.

 

Bu projeye katkıda bulunmak isteyenleri ve kalacak yer sıkıntısı çekenleri Münihin Sesi WhatsApp grubuna katılmaya davet ediyoruz.
 
Projeye katılmak isteyenlerin bu paylaşımın altına yorum yapması halinde Münihin Sesi WhatsApp grubu katılım linki kendilerine gönderilecektir.

 

Konut Bulma  ile ilgili projemizi  sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; 

 

Instagram: www.instagram.com/munihinsesi

 

Facebook: www.facebook.com/munihinsesi

 

Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi

 

WhatsApp Grup: +90 5368638699 (Linke tıklayarak gruba üye olabilirsiniz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.