MÜNİH’TE CHP’Yİ TEK BIR KURUM TEMSIL EDİYOR

Siyaset 19.06.2019 - 14:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1769+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE CHP’Yİ TEK BIR KURUM TEMSIL EDİYOR

CHP Bavyera Münih Derneği tarafından önceki gün Münih’te “CHP Münih Birliği” adına gerçekleştirilen "Ekrem İmamoğlu’na destek" etkinliğinden sonra bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Münih’te CHP’yi tek bir kurum temsil etmektedir o da CHP Bavyera Münih Derneğidir” ifadelerine yer verildi.
CHP Bavyera Münih Derneği yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Gülbey Kılıç; “CHP Münih Birliği adı altında paylaşım yapan,  etkinlik yapan veya haber yapanlar CHP’ye zarar veren kişilerdir. Örgütsel ve hukuki mecburiyetten dolayi, CHP Münih Birliğinin devamı olarak 20.03.2019 tarihinde Amtsgericht Münih’in kabul ettiği ,Cumhuriyet Halk Partisinin onay verdiği,  CHP Genel Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren ve Münih’te CHP’yi tek temsil hakkı olan CHP-Bavyera Münih Derneğini kurduk.Bundan dolayi CHP Münih Birliği işlevsizdir. Kurmuş oldugumuz CHP- Bavyera Münih Derneği Münih’te , Cumhuriyet Halk Partisi  tarafindan kabul edilen tek kurumdur. CHP- Bavyera Münih Dernegi ismi dışında yapılan,  paylaşılan ve sayfalarda haber yapan her hangi bir bilgi CHP’yi  hic bir sekilde bağlamamaktadır ve bu tür davranışlar korsan yapılan davranışlardır. Bu tür korsan davranışları sergileyen kişiler,  siteler hakkında CHP Genel Merkezden aldığımız yetkiler çerçevesinde yasal yollara başvurma hakkını saklı tuttuğumuzu herkesin bilmesini isteriz. CHP- Bavyera Münih haricindeki hic bir kuruma CHP gönüllüleri olarak itibar etmemenizi tavsiye ederiz” dedi. CHP Bavyera Münih Yeni Ofisine Kavuştu Öte yandan uzun süredir yeni bir ofis arayışlarını sürdüren CHP Bavyera Münih örgütü geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözdü ve anahtarları teslim alarak yeni ofisinde faaliyetlerine devam etmeye başladı.  
CHP Bavyera Münih Derneği tarafından önceki gün Münih’te “CHP Münih Birliği” adına gerçekleştirilen "Ekrem İmamoğlu’na destek" etkinliğinden sonra bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Münih’te CHP’yi tek bir kurum temsil etmektedir o da CHP Bavyera Münih Derneğidir” ifadelerine yer verildi.

CHP Bavyera Münih Derneği yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Gülbey Kılıç; “CHP Münih Birliği adı altında paylaşım yapan,  etkinlik yapan veya haber yapanlar CHP’ye zarar veren kişilerdir. Örgütsel ve hukuki mecburiyetten dolayi, CHP Münih Birliğinin devamı olarak 20.03.2019 tarihinde Amtsgericht Münih’in kabul ettiği ,Cumhuriyet Halk Partisinin onay verdiği,  CHP Genel Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren ve Münih’te CHP’yi tek temsil hakkı olan CHP-Bavyera Münih Derneğini kurduk.Bundan dolayi CHP Münih Birliği işlevsizdir. Kurmuş oldugumuz CHP- Bavyera Münih Derneği Münih’te , Cumhuriyet Halk Partisi  tarafindan kabul edilen tek kurumdur.

CHP- Bavyera Münih Dernegi ismi dışında yapılan,  paylaşılan ve sayfalarda haber yapan her hangi bir bilgi CHP’yi  hic bir sekilde bağlamamaktadır ve bu tür davranışlar korsan yapılan davranışlardır. Bu tür korsan davranışları sergileyen kişiler,  siteler hakkında CHP Genel Merkezden aldığımız yetkiler çerçevesinde yasal yollara başvurma hakkını saklı tuttuğumuzu herkesin bilmesini isteriz. CHP- Bavyera Münih haricindeki hic bir kuruma CHP gönüllüleri olarak itibar etmemenizi tavsiye ederiz” dedi.

CHP Bavyera Münih Yeni Ofisine Kavuştu

Öte yandan uzun süredir yeni bir ofis arayışlarını sürdüren CHP Bavyera Münih örgütü geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözdü ve anahtarları teslim alarak yeni ofisinde faaliyetlerine devam etmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.