MÜNİH’TE ROBOTLAR VE AKILLI TEKNOLOJİ KONUŞULDU

Etkinlik 30.07.2018 - 08:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3059+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE ROBOTLAR VE AKILLI TEKNOLOJİ KONUŞULDU

Genç MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ) tarafından Robotlar ve Akıllı Teknoloji semineri düzenlendi.
Gasteig’ta gerçekleştirilen etkinlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislerinden Furkan Çakmak robotlar ve yeni dünya düzeninde robotların yeri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.   Etkinlik DITIB Unterschleissheim Gençlik Kolu Başkanı Yakup Kalkışım tarafından kuranı kerim tilavetinin okunması ile başladı.   15 Temmuz darbe girişiminde ölenler ve 22 Temmuz Münih’te ki OEZ saldırısında hayatlarını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.   Genç Müsiad Münih Başkanı Mehmet Atmaca  yaptığı hoş geldiniz konuşmasında yaz tatili öncesinde gördüğü katılım ile mutlu olduğunu belirtti. Atmaca, Müsiad Münih’in  çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Müisad’ın görevinin  iş hayatında kendisini geliştirmek isteyen gençlere, serbest çalışan yöneticilere ve akademisyenler için eğitim, tecrübe ve gelişim alışverişi yapacak bir platform sağlamak olduğunu bildirdi. Ayrıca Mehmet Atmaca yaptığı konuşmasında yeni çıkarttıkları Müsiad Münih dergisinin de müjdesini verirken; “Dergide Uluslararası ve Münih Müsiad’ın haberlerini toplayıp bizi ilgilendiren ekonomik konulara değineceğiz. Münih’te yetenekli ve girişimci ruha sahip kardeşlerimiz var. Onları dinliyoruz, onlarla konuşuyoruz. Bu gençlerimizin tek engelleri ilk adımı atmak. İlk adımı atmaları için de biz buradayız” dedi.   Müsiad Münih Başkanı Nebi Alp yaptığı konuşmada“ Teknoloji olmadan artık nefes bile almakta zorlanıyoruz. Bu kadar teknoloji iyi mi yoksa kötü mü biz şimdi bunlarla uğraşmayalım. Zararlı yönlerini bilerek tedbirlerimizi alalım” dedi.   Müsiad Genel Merkezinden etkinlik için Münih’e davet edilen  Yönetim Kurulu üyesi Mahmuthan Çakır,  Müsiad nedir ?  Neler yapar?  sorularının cevaplarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.   Müsiad ile ilgili hazırlanan kısa videonun ardından  sahneye Robocup turnvalarından çok sayıda ödülle ayrılmış olan Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Mühendisi Furkan Çakmak davet edildi.  Furkan Çakmak; “Yapay zeka, birey olma, yapay zekanın etkilediği alanlar, yapay zeka uygulamaları, arama kurtarma robotları, robotik alanında yapay zeka, ilginç robotik çalışmalar” konularında yaptığı interaktif sunum ile izleyenleri bilgilendirdi.    Munihinsesi.com / özel
Genç MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ) tarafından Robotlar ve Akıllı Teknoloji semineri düzenlendi.

Gasteig’ta gerçekleştirilen etkinlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislerinden Furkan Çakmak robotlar ve yeni dünya düzeninde robotların yeri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

 

Etkinlik DITIB Unterschleissheim Gençlik Kolu Başkanı Yakup Kalkışım tarafından kuranı kerim tilavetinin okunması ile başladı.   15 Temmuz darbe girişiminde ölenler ve 22 Temmuz Münih’te ki OEZ saldırısında hayatlarını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Genç Müsiad Münih Başkanı Mehmet Atmaca  yaptığı hoş geldiniz konuşmasında yaz tatili öncesinde gördüğü katılım ile mutlu olduğunu belirtti. Atmaca, Müsiad Münih’in  çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Müisad’ın görevinin  iş hayatında kendisini geliştirmek isteyen gençlere, serbest çalışan yöneticilere ve akademisyenler için eğitim, tecrübe ve gelişim alışverişi yapacak bir platform sağlamak olduğunu bildirdi. Ayrıca Mehmet Atmaca yaptığı konuşmasında yeni çıkarttıkları Müsiad Münih dergisinin de müjdesini verirken; “Dergide Uluslararası ve Münih Müsiad’ın haberlerini toplayıp bizi ilgilendiren ekonomik konulara değineceğiz. Münih’te yetenekli ve girişimci ruha sahip kardeşlerimiz var. Onları dinliyoruz, onlarla konuşuyoruz. Bu gençlerimizin tek engelleri ilk adımı atmak. İlk adımı atmaları için de biz buradayız” dedi.

 

Müsiad Münih Başkanı Nebi Alp yaptığı konuşmada“ Teknoloji olmadan artık nefes bile almakta zorlanıyoruz. Bu kadar teknoloji iyi mi yoksa kötü mü biz şimdi bunlarla uğraşmayalım. Zararlı yönlerini bilerek tedbirlerimizi alalım” dedi.

 

Müsiad Genel Merkezinden etkinlik için Münih’e davet edilen  Yönetim Kurulu üyesi Mahmuthan Çakır,  Müsiad nedir ?  Neler yapar?  sorularının cevaplarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

 

Müsiad ile ilgili hazırlanan kısa videonun ardından  sahneye Robocup turnvalarından çok sayıda ödülle ayrılmış olan Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Mühendisi Furkan Çakmak davet edildi.  Furkan Çakmak; “Yapay zeka, birey olma, yapay zekanın etkilediği alanlar, yapay zeka uygulamaları, arama kurtarma robotları, robotik alanında yapay zeka, ilginç robotik çalışmalar” konularında yaptığı interaktif sunum ile izleyenleri bilgilendirdi.

 

 Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.