MÜNİH’TEN İZMİR’E YARDIM ELİ

Yaşam 29.05.2020 - 20:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2326+ kez okundu.
 

MÜNİH’TEN İZMİR’E YARDIM ELİ

CHP Bavyera-Münih Birliği tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen “Halkın Bakkalı” ve “Biz İzmir’iz” projelerine binlerce kilometre öteden yardım eli uzandı.
CHP Bavyera – Münih Birliği’nin gerçekleştirdiği kampanya ile Münih’te yaşayan duyarlı vatandaşlardan toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu sayede Buca Belediyesi aracılığı ile 19 ailenin ödenmemiş faturaları ödenirken, 65 ailenin de gıda ihtiyaçları karşılandı.   Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, Genel Koordinatör Berk Hızlıateş ve belediye çalışanlarından Hasan Çağrı Boyacı yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için büyük bir titizlik ile çalıştı.   CHP Bavyera Münih Birliği, düzenlenen kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere, Buca Belediyesi’ne ve yardımlarını esirgemeyerek hayır yapan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.   Almanya’nın Münih şehrinden İzmir’in Buca ilçesine gerçekleştirilen yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç; “CHP - Bavyera Münih Birliği’ne, ilçemizde yaşayan yaklaşık yüz ailemize Ramazan Bayramı sebebiyle erzak ve fatura ödeme desteğinde bulundukları ve içinde bulunduğumuz bu zor günlerde dayanışmanın bir parçası oldukları için teşekkür ederim” dedi.   Deniz Gezginci / Münih  
CHP Bavyera-Münih Birliği tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen “Halkın Bakkalı” ve “Biz İzmir’iz” projelerine binlerce kilometre öteden yardım eli uzandı.

CHP Bavyera – Münih Birliği’nin gerçekleştirdiği kampanya ile Münih’te yaşayan duyarlı vatandaşlardan toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu sayede Buca Belediyesi aracılığı ile 19 ailenin ödenmemiş faturaları ödenirken, 65 ailenin de gıda ihtiyaçları karşılandı.

 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, Genel Koordinatör Berk Hızlıateş ve belediye çalışanlarından Hasan Çağrı Boyacı yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için büyük bir titizlik ile çalıştı.

 

CHP Bavyera Münih Birliği, düzenlenen kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere, Buca Belediyesi’ne ve yardımlarını esirgemeyerek hayır yapan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

 

Almanya’nın Münih şehrinden İzmir’in Buca ilçesine gerçekleştirilen yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç; “CHP - Bavyera Münih Birliği’ne, ilçemizde yaşayan yaklaşık yüz ailemize Ramazan Bayramı sebebiyle erzak ve fatura ödeme desteğinde bulundukları ve içinde bulunduğumuz bu zor günlerde dayanışmanın bir parçası oldukları için teşekkür ederim” dedi.

 

Deniz Gezginci / Münih

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.