MÜNİH BELEDİYESİ’NİN TANITIM ETKİNLİĞİ

Yaşam 18.10.2016 - 23:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1866+ kez okundu.
 

MÜNİH BELEDİYESİ’NİN TANITIM ETKİNLİĞİ

Münih Belediyesi’ne ait otuz kuruluş,Marien Meydanı’nda kurulan standlarla çalışmalarını tanıttı.
Belediye’ye ait klinikler (STKM), Kent Taşımacılığı İşletmesi (MVG),  Elektirik-Su İdaresi (SVM) gibi dev kuruluşlar toplam beş yüz danışmanla kendilerini tanıtıp, halkın sorularını yanıtladılar. “Da Sein für München” (Münih için burada olmak) adlı etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dieter Reiter (SPD) “Hep, diğer kentlere kıyasla en iyi olduğumuz söyleniyor. Ben bu kentin belediye başkanı olarak bu yüksek standardımızı daha da yukarıya çıkarmak için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi. Staedtische Klinikum München GmbH (STKM) Standını da ziyaret eden Reiter, Schwabing Kliniğin’deki ek inşaatın son durumu ile ilgili bilgi aldı.  Değişik müzik gruplarının sahne aldığı etkinlikte ünlü sunucu Eva Grünbauer sempatik davranışlarıyla büyük alkış aldı. Havanın da müsait olması nedeniyle çok sayıda Münihli katıldı.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih Belediyesi’ne ait otuz kuruluş,Marien Meydanı’nda kurulan standlarla çalışmalarını tanıttı.

Belediye’ye ait klinikler (STKM), Kent Taşımacılığı İşletmesi (MVG),  Elektirik-Su İdaresi (SVM) gibi dev kuruluşlar toplam beş yüz danışmanla kendilerini tanıtıp, halkın sorularını yanıtladılar. “Da Sein für München” (Münih için burada olmak) adlı etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dieter Reiter (SPD) “Hep, diğer kentlere kıyasla en iyi olduğumuz söyleniyor. Ben bu kentin belediye başkanı olarak bu yüksek standardımızı daha da yukarıya çıkarmak için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi. Staedtische Klinikum München GmbH (STKM) Standını da ziyaret eden Reiter, Schwabing Kliniğin’deki ek inşaatın son durumu ile ilgili bilgi aldı.  Değişik müzik gruplarının sahne aldığı etkinlikte ünlü sunucu Eva Grünbauer sempatik davranışlarıyla büyük alkış aldı. Havanın da müsait olması nedeniyle çok sayıda Münihli katıldı. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.